Mantra’s zingen

Mamaji Godefrooij - Onder de Acacia
04-04-2023
20:00
Onder de Acacia Bilthoven
Utrecht
€15
meditatie
muziek, zang en dans


Mantra zingen brengt je op een snelle en fijne manier van het hoofd naar het hart. Het is een lichte en verbindende manier van mediteren en samenzijn. We zingen vooral mantra's uit India. Deze roepen verschillende kwaliteiten aan die ons steunen in ons leven op Aarde en in wakker worden.

Op dinsdagavond 4 april ben je welkom om mantra's te komen zingen. Ik werk die avond samen met Roos Hellevoort van Sorosa (ook voor massage en soundhealing en access bars). Zij speelt gitaar en heeft een goede en toonvaste stem. Het is heel fijn om met haar samen te zingen. De mantra's zijn kort en we herhalen ze, waardoor je er echt in kunt zinken. Je hoeft goed te kunnen zingen. het gaat om van harte zingen. Er zijn teksten aanwezig.

Laat me weten of je ook wil komen. Kosten zijn 15 euro. Vanaf 19.45 is de deur open en zijn de kaarsen aan. We starten met zingen om 20 uur en eindigen rond 21.45. Wees welkom!

Mamaji verzorgt meditatiebijeenkomst op dinsdagavonden, bosbaden in het bos en weekendretraites op een krachtplek in Twente. Kijk hiervoor op www.onderdeacacia.nl
Evenement / Agenda delen: