Retraite | De Essentie | 3-8 oktober

Welcome Home
03-10-2023
10:00
Welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€999
naar draagkracht
meditatie
retreat


“Gelukkiger op jouw unieke en authentieke pad”

DEZE RETRAITE HELPT JE OM MEER JOUW UNIEKE EN AUTHENTIEKE ZIJN TE (HER) ONTDEKKEN ZODAT DEZE NOG BETER TOT BLOEI KOMT…GEWOON OMDAT HET DE BEDOELING IS!

Deze meerdaagse is een diepgaande en allesomvattende innerlijke reis naar ‘Goddelijk leven in de praktijk’. Deelnemers ervaren dit als actueel, mega krachtig en super aards. Een reis in bewustzijn die een diep innerlijke weten activeert. Een transformatie waarin je bewust wordt van oude patronen, ideeën en overtuigingen. Een week om nog meer los te laten, zodat je je nog meer kunt laten gaan in de grote levensstroom. Wanneer de mind helemaal wordt opgenomen in het Hart laat enkel het pure, oneindige, onbevangen, liefdevolle wezen dat we in essentie werkelijk Zijn…Zich door Je heen Zien.

Samen op innerlijke reis met gelijkgestemden

We komen deze dagen bij elkaar met een prachtige groep gelijkgestemden (max. 10 deelnemers). Je zal ervaren dat er zó veel pure liefde te delen, te ontvangen en te ervaren is als we gewoon (ons authentieke zelf) Zijn. Én dat we elkaar enorm versterken door ‘simpelweg’ vanuit onze essentie leven, van binnenuit naar buiten leven. Het leven gaat er dan nog lichter uit zien. Je gaat nog meer voelen dat de hemel op aarde door ons heen wordt geboren en dat je weer voelt dat je leeft waarvoor je geboren bent. Dat is de intentie van deze retraite week en thuis komen bij JeZelf.

In de reis naar huis komen er uitdaging op je pad. Dit dient een doel omdat we er deze week alle bewustzijn op gaan schijnen. Je kunt helemaal in het ‘Zijn’ zijn, ongeacht de omstandigheden buiten je. Die omstandigheden die continu veranderen, komen en gaan. Alles wat je in je huidige leven mag ervaren dient zich niet voor niets aan. Wat hebben jouw uitdagingen je te vertellen? Wij ondersteunen je in dit proces, want elke uitdaging kan je stimuleren meer te groeien en je terugbrengen tot dat wat je werkelijk bent.

Jouw intuïtie wijst je altijd de weg

Je ervaart dat jouw intuïtie/inner-guide zo sterk is en je steeds weer de weg wijst. Wij willen de herinnering delen dat je steeds meer in overgave en vertrouwen de innerlijke stem en de roeping van het hart kunt volgen. Je zit in een prachtig bewustwordingsproces en wij helpen je verder te stappen.

DJ & Chantal nodigen je van harte uit om in het liefdevolle en helende veld te Zijn.

Het programma:

Bij aankomst ga je de warmte die de plek en DJ en Chantal je te bieden hebben ervaren. Je kunt meteen al een gevoel ervaren zoals: “Wauw! Dit is echt thuiskomen”. Nadat je een zachte landing maakt kan je voelen dat de energie zijn werk begint te doen en dat je écht helemaal kun Thuis komen. De mind wordt steeds stiller, helderder en zuiverder. Op een zachte en gemoedelijke manier start je een verdiepende reis in JeZelf, samen met een groep liefdevolle mensen.

DJ zal met name het muzikale gedeelte begeleiden en met zijn enorme rust en stilte jou continu uitnodigen tot een diepere kalmte in JeZelf. Chantal zal voornamelijk de meditaties, sessies en ceremonies begeleiden. Ze is een meester in het intuïtief aanvoelen wat een persoon of groep in het moment nodig heeft en geeft als open kanaal prachtige wijsheden door. Het programma bestaat uit wat deelnemers als het meest krachtig, passend, waardevol en verdiepend hebben ervaren. Deze retraite zal je ervaren als een reis waarbij je steeds dichter bij je kern komt. De energie bouwt zich steeds verder op en daarbij worden je passende sessies, meditaties en ceremonies aangeboden. Vaak in de vorm van satsang*, een Zweethutceremonie, klankenreizen en stembevrijding, ademhalingsoefeningen, stilte, natuurwandelingen, vrije dans/vrije expressie en Q&A’s.

Iedere dag zijn er 2 a 3 sessies die maximaal 3 uur duren.

We houden de groepsenergie gedurende deze dagen tijdens de gezamenlijke momenten centraal. Je leert steeds weer van ieders (schijnbaar) individuele vraagstukken omdat je hierin veel herkenning en erkenning vindt. Je wordt gedragen door de groep in een liefdevol veld en je ervaart een constante ‘staat van Zijn’ die je kunt integreren. Ook tijdens het eten, wandelen, naar buiten gaan, tandenpoetsen, in slaap vallen, tijdens het plassen en poepen…continu:). Tussen de gezamenlijke momenten is er ook voldoende vrije tijd voor jezelf.

Een dagindeling zal er ongeveer als volgt uit zien:

06:00 – 08:00: Stilte meditatie/ Stilte wandeling

08:30 – 10:00: Stilte/ evt. ontbijt

10:00 – 12:30: Ochtendsessie

12:30: Samen lunchen

15:00 – 17:30: Middagsessie

18:00: Samen dineren

20:00 – 21:30: Avondsessie

v.a. 23:00: Stilte

Deze innerlijke reis is inclusief vegetarische maaltijden, begeleiding, activiteiten, thee, cacao, een opgemaakt bedje, handdoeken, onbeperkt fruit en gezonde snacks en 1,5 week na de retraite een Integratie-Zoomsessie (dit is ook een vorm van satsang*).
Evenement / Agenda delen: