Klankreis

In je Kern
04-04-2023
19:30
Haarlem
Noord-Holland
€20,-
muziek, zang en dans
reizen


Ga je mee op klankreis? Je mag je deze avond volledig laten onderdompelen in een bad van klanken en je lichaam en geest laten ontspannen. Zo ga je ontspannen en meer in contact met jezelf naar huis terug.

~Inhoud~
Tijdens de klankreis word je uitgenodigd om de klanken te ontvangen en je te laten meevoeren met de trillingen van verschillende instrumenten. Er wordt gewerkt met bijzonder krachtige klankschalen die gemaakt zijn tijdens Volle Maan. Daarnaast zullen verschillende andere geluiden te horen zijn. Zoals van de ocean drum, koshi's, sansula en zang.
Achteraf is er een kopje thee en mogelijkheid om ervaringen te delen.

~Na de avond~
*Voel je je ontspannen
*Ben je meer in contact met je lichaam
*Kunnen emoties en gevoelens zijn aangeraakt
*Heb je mogelijke inzichten gekregen op jouw levenspad

~Waarom het werkt~
Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De klanken zorgen ervoor dat je kan ontspannen en loslaten en energie weer vrij kan stromen.

~Over ons~
Giulia Bijvoet heeft haar eigen soundhealing praktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling.

Janet de Winter heeft haar eigen aromatherapie praktijk Aromamore waar zij consulten, workshops en beroepsopleidingen geeft. Deze avond zijn we bij haar te gast.

~Praktisch~
Inloop: 19:15
start: 19:30
einde: 21:15

Kosten: €20,-
Meenemen: (yoga)matje, dekentje, kussen. Evt. warme sokken.
Locatie: Aromamore, Geertruida Carelsenstraat 48, 2032HL Haarlem
Evenement / Agenda delen: