Iedere donderdagavond om 20:00 even een stilte moment van healing, persoonlijke groei, rust voor jezelf mijmeringen, binnenkomende inzichten, jezelf opladen geaard pure krachtige liefde thuiskomen in jezelf

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
16-02-2023
20:00
online/ zoom
Gelderland
€12 5rittenkaart €55
ascensie
healing


Iedere donderdagavond om 20:00 -20:15 mee resoneren met de brontrillingsfrequentie samen met de Azez. Even een stilte moment
van healing, persoonlijke groei, rust voor jezelf mijmeringen, binnenkomende inzichten, jezelf opladen, geaard, pure krachtige liefde, thuiskomen in jezelf

Een makkelijke unieke manier om persoonlijk te groeien en te healen van wat niet meer past bij wie je wilt zijn. Emotioneel, fysiek, mentaal

Mijn team vertelt: Wij de Azez zijn het naamloze licht, ook wel het bronlicht genoemd. Ellen is een onderdeel van ons, zij is ook een Azez.
Wij faciliteren de hoogste mogelijk trillingsfrequentie hier op aarde.

Elke donderdagavond om 20:00 zijn we er voor jullie. 15 minuten mee resoneren in stilte.
Het enige wat je hoeft te doen is: Jouw energetisch team uitnodigen aanwezig te zijn.
Alleen de intentie voordat je begint, één keer in je hoofd uitspreken is voldoende, je team heeft je gehoord, daar mag je op vertrouwen, ze zijn er voor jou, je hoeft het niet alleen te doen.
Verder is het fijn als je een houding aanneemt, die ontspannen voelt voor jou, het fijnst aanvoelt, je mag gaan zitten, liggen, yoga houding. Net wat voor jou het gemakkelijkst voelt.
Stil zijn en genieten van de time-out die je jezelf geeft en gunt. In alle rust, lekker wegzakkend, genietend van het moment voor jezelf in het nu. Jezelf opladen.
Wij zorgen ervoor dat de ruimte waar je bent geaard en veilig is voor jou.

Je hebt al gekozen om mee te doen. Jouw keuze om mee te resoneren is enkel al voldoende.
Je zet géén intentie, want dan ben je aan het sturen en bepalen. Alle controle loslatend.
Laat los, zonder intentie voor de uitkomst. Vertrouwen. Vertrouw dat de brontrillingsfrequentie daar naar toe gaat waar zij zijn moet voor jou, dit nu moment.
Gewoon stilte. Louter aanwezig zijn.
Jij als powerfull energetisch wezen weet namelijk precies wat nodig is voor jezelf, waar de healings frequentie, de brontrillingsfrequentie voor jou vanuit de energie naar toe mag gaan.

Wat deze mee resoneer sessies gaan doen voor jou.
In het begin zul je er wellicht niet zo veel van merken. Maar naar mate je vaker meedoet, went jouw systeem eraan om in de brontrillingsfrequentie te zijn. Je systeem opent zich. Je gaat je leven anders ervaren. Hoe? Dat kan ik niet zeggen. Dat is geheel aan jou.
Jij bent jouw eigen leider in jouw leven. Wij faciliteren enkel de brontrillingsfrequentie en de veilige geaarde ruimte waarin jij kunt groeien. Maar dat het makkelijker wordt en er meer ruimte komt, je meer vrijheid en liefde voor jezelf gaat ervaren staat vast.

Wat ik ervaar als ik in de brontrillingsfrequentie zit:
Ik voel mijn hart nog verder open gaan. Ik voel een enorme liefde in mijzelf en om mij heen. Mijn energie voel ik door mijn lijf stromen. Ik voel me vrij en veilig in mijn lijf, ontspannen. Mijn zicht, en geest wordt ruimer en helderder, ik ben in het nu-moment bewust aanwezig. Ik voel me ontzettend goed en blij. Ik voel de leider in mij. Inzichten komen binnen. Ik ben in verbinding met mijn puren zelf.
Vol liefde, zelfvertrouwen en krachtig. Het voelt als thuiskomen in mezelf.
Ik kan het leven volledig aan. De ware magie ben ikzelf.

Op een gegeven moment, en dat moment is voor iedereen verschillend, komt er een moment en dan denk, voel, ervaar je; hé, ik voel verandering in mij. Wat gebeurd er?
Deze trilling is zeer hoog. En hoe hoger de trilling hoe losser, wijder uit elkaar, de energiedeeltje zich in jou en om jou heen onderling mee bewegen, mee gaan trillen. Hoe losser de materie. Jij bent energie.
Dus alle vastliggende energie gaan meetrillen, mee resoneren ook in jou Lijf naar die hogere brontrillingsfrequentie.

Mee resoneren doen we dagelijks, dit doe je bewust dan wel onbewust verbinden met de ander. Een voor beeld.
Je loopt in de stad en ineens voel je je stemming veranderen. Je bent plotseling heel blij, want er loopt iemand langs die net haar diploma in ontvangst heeft genomen. Jij pikt die trillingsfrequentie op bewust dan wel onbewust en voelt die blijheid. Die je graag wilt ontvangen want het voelt fijn. Je hoeft niks te doen. De trilling is er al en jij resoneert mee.
Zo bestaat de wereld uit ontelbare triljarden trillingsfrequentie.
Waar kies jij voor?
Een moment in het nu, rust en healing voor jezelf.
Wij bieden een veilige omgeving voor ieder van jullie. Geaard.
Rust voor je gehele systeem in de drukte om je heen en wellicht ook in jou.
Hoe vaker je meedoet hoe meer je systeem herkenning heeft en went aan de hoge brontrillingsfrequentie. Dit hoeft niet gelijk voelbaar te zijn, maar zeker wel als je vaker in deze hoge brontrillingsfrequentie zit. Persoonlijke groei en healing zonder woorden vanuit de energie in het nu moment, heel zuiver en puur. Een moment van healing voor je gehele systeem.
Voor wie?
Het maakt niet uit waar je je nu bevindt of het nu zwaar voelt of licht.
Ik ben er voor jou. Je hoeft het niet alleen te doen.
https://www.facebook.com/ellen.louter.7 www.ellenlouter.com
Evenement / Agenda delen: