Voetreflexologie cursus

Indalo Yogacentrum - Holistisch centrum - Christa en Jacques Lut
19-03-2023
09:00
Elst
Gelderland
€ 400,-
healing


Op zondag 19 maart start de Voetreflexologie cursus voorjaar 2023. Een liefdevol en bijzonder waardevol cadeau voor Jezelf en een ander.

Voetreflexologie behoort tot de eeuwenoude medische tradities in Egypte, Griekenland, India en China en wordt toegepast om mensen gezond te houden of hun gezondheid te bevorderen.

Als deelnemer zal je de cursus gaan ervaren als een ontdekkingsreis naar Jezelf en je persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling zal zienderogen toenemen. Tijdens de cursus ga je meer van binnenuit jezelf ontdekken.
Er wordt in tweetallen op massagetafels geoefend, zodat je tijdens de cursus ook zelf gemasseerd wordt en de oliën die we gebruiken zijn heilzaam. De Voetreflexologie massage is diephelend op alle niveaus.

Iedereen heeft het vermogen om deze natuurlijke geneeswijze en prachtige vorm van masseren te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk. 7 zondagochtenden heerlijk genieten en nog heel veel meer...

Start: 19 maart

Duur: 7 zondagochtenden 09.00 - 12.30 uur

Data 2023:
19 maart
2 april
23 april
21 mei
11 juni
25 juni
2 juli (examen)

Locatie: Indalo Yogacentrum - Aureus 93 - 6661 SG Elst (Gld)

Cursusgeld: 400,- euro, inclusief btw, certificaat en cursusboek

Betaling: contant, te voldoen op 19 maart

Informatie/inschrijving: zie onze website www.indaloyogacentrum.nl. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst,

Als je graag wil deelnemen, dan zie ik je inschrijving van harte tegemoet. Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.


Lieve groet,
Christa
Evenement / Agenda delen: