Workshop Bewust Verbinden Met Jouw Frequentie door Laura Menger en Pieter Pieters

Apollanja Crystals
29-06-2023
12:30
Bolsward
Friesland
€65,00
workshop


Workshop Bewust Verbinden met jouw frequentie door Pieter Pieters en Laura Menger
Energie, frequentie en vibratie, ze zijn overal aanwezig. Onze aarde is net als alle andere planeten in het universum omgeven door een groot magnetisch veld. De verschillende magnetische velden van alle planeten en sterren hebben invloed op elkaar en zo ook op jou.

Ons leven op aarde wordt dus onder meer beïnvloedt door de stand van de zon, de maan en andere sterren en planeten. Wij zenden frequenties uit en resoneren met die frequentie weer met en op andere frequenties in en rondom ons. Wij zijn als wezen in essentie energie, energie is frequentie, frequentie is trilling en trilling is kleur.

Dat betekent dat jouw frequentie beïnvloedt kan worden door factoren van buitenaf. Dat kan op een manier die je frequentie verlaagd, maar ook op een manier die de frequentie verhoogt. De wetenschap heeft aangetoond dat trillingen van invloed zijn op alle processen in het fysieke lichaam en het aurische veld.

Frequenties zijn dus overal in-en om ons heen. Ze kunnen ons helpen, ons helen, maar ook onbalans en zo schade veroorzaken. In deze workshop gaan we, naast met het voelen van frequenties, kennis maken met praktische tools, in de vorm van metaaltherapie, fonoforese en visualisaties om jouw frequentie op een positieve manier te ervaren en te versterken.

De metalen en stemvorken (fonoforese) worden ingezet op specifieke delen van het lichaam en werken op onder andere fysieke, emotionele en mentale vraagstukken. Hier gaan we tijdens de workshop praktisch mee werken.

Een praktische en boeiende middag waarin jij bewuster verbindt met jouw energie, kennismaakt met metaaltherapie, visualisaties en fonoforese en bewust kennismaakt met jouw frequentie en die van de ander.

Handig om vooraf te weten:
We werken tijdens de workshop met stemvorken en metalen. Op de dag zelf bestaat de mogelijkheid om, tegen betaling, opgeladen metalen en bepaalde stemvorken mee te nemen voor gebruik thuis.

Wie zijn Pieter Pieters (1981) en Laura Menger (1980)?
Pieter en Laura zijn de oprichters van de Dutch Academy For Life Sciences. De Dutch Academy For Life Sciences is een innovatief opleidingsinstituut wat werkt vanuit een holistische visie Hun doel is om de reguliere aanpak op het gebied van persoonlijke ont-wikkeling vanuit een holistisch perspectief verder te brengen. Dat doen ze met cursussen, workshops, seminars en reizen voor zowel bedrijven als particulieren.

Het uitgangspunt is altijd Bewust Verbinden, met onszelf, met elkaar en vanuit onszelf met de wereld. Voor meer informatie: Dutch Academy For Life Sciences

Pieter en Laura werken daarnaast beiden in het MCNA. Pieter als paragnost en energetisch therapeut en Laura als regressie en energetisch therapeut. Meer informatie: www.mcna.nl.

Workshop Bewust Verbinden met jouw frequentie € 65,00
Dutch Academy For Life Sciences Pieter Pieters & Laura Menger
Donderdag 29 juni 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 12.15 uur. Aanvang Workshop 12.30 uur, eind rond 17.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: