Workshop Human Design door Dick Nicolai

Apollanja Crystals
20-05-2023
14:00
Bolsward
Friesland
€45,00
workshop


Workshop Human Design door Dick Nicolai
Ben jij nieuwsgierig naar Human Design? Wil jij jezelf op een dieper niveau leren kennen?

Wat is Human Design
Human Design is een holistisch systeem gebaseerd op verschillende principes Westerse astrologie, Chakra systeem, Joodse Kaballah, Chinese I’Ching, genetica, biochemica, astronomie en kwantummechanica. Jouw unieke Human Design wordt op basis van je geboortetijd, -datum en -plaats berekend.

Wat levert kennismaking met Human Design op?
Je krijgt door Human Design niet alleen inzicht in je unieke talenten, kwaliteiten en valkuilen maar ook inzicht in hoe jij energetisch gezien beïnvloed wordt door je omgeving. Hoe jij jouw omgeving beïnvloedt en hoe jij het best kunt communiceren volgens jouw design. Het geeft je inzicht in hoe je emoties ervaart, hoe je het beste keuzes kan maken en wat jouw unieke manier van door het leven navigeren is. Je krijgt door Human Design meer zelfbewustzijn en komt weer in contact met jouw ware zelf.

Deze Workshop Human Design wordt vanuit de Dutch Academy For Life Sciences door Dick Nicolai gegeven.

Wie is Dick Nicolai?
Sinds 1985 is Dick als arts verbonden aan het Medisch Centrum voor Natuur geneeskunde (MCNA) in Heerenveen, samen met de arts Arjen Keesman. Deze samenbundeling van krachten ontstond uit de samenwerking met de auraloog Jelle Veeman, die hij halverwege de 70er jaren had ontmoet.

"Altijd als men mij vraagt waarom koos je voor astrologie is mijn antwoord steevast: ‘de astrologie koos mij’. Het is altijd de rode draad geweest in mijn leven. Het inspireerde mij vanuit een kosmisch perspectief mijn roeping uit te oefenen en daarin te groeien. En nu maakte deze 45-jarige ervaring met astrologie vervolgens de weg vrij naar Human Design. Vanuit het Human Design gedachtegoed ben ik geboren met het Cross of Consciousness. Dat vond plaats op 5 december 1945 te Wormer. Samen leef ik met mijn lieve vrouw Anna, we hebben 5 kinderen en 7 kleinkinderen." - Dick Nicolai

Workshop Human Design € 45,00
Gegeven door Dick Nicolai
Zaterdag 20 mei 2023
In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
Zaal open 13.30 uur. Aanvang Workshop 14.00 uur, eind rond 17.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: