Lezing Jan Geurtz ‘Een Lieve Klap Voor Je Kop’

Apollanja Crystals
26-04-2023
19:30
Bolsward
Friesland
€25,00


Op woensdag 26 april 2023 is bestseller-auteur Jan Geurtz bij ons te gast in de Martinikerk te Bolsward.

Een lieve klap voor je kop, Jan Geurtz zijn nieuwste boek, januari 2023
Jan Geurtz is auteur van o.a. bestsellers : “Verslaafd aan liefde” , “ De Verslaving voorbij “, “Vrij van gedachten” en “Wijzen naar de Maan “.

In elk mensenleven komen heftige gebeurtenissen voor: fijne- zoals een wederzijdse verliefdheid of de geboorte van een kind- en pijnlijke zoals het einde van een relatie, een burn-out, een ziekte of naderende dood. Meestal verstoren deze gebeurtenissen onze innerlijke rust (als we die al hadden) en belemmeren ze onze spirituele ontwikkeling (als we daar al mee bezig waren). In deze lezing laat Jan zien dat ingrijpende gebeurtenissen ook benut kunnen worden voor een versnelde groei van spiritueel bewustzijn.

Je kunt ze leren kennen als een ‘lieve klap voor je kop’ die je doet beseffen wie of wat je werkelijk bent, achter je aangeleerde zelfbeeld, je ego. Dit leidt uiteindelijk tot de realisatie dat ons lijden in werkelijkheid niet-herkende liefde is die wacht om toegelaten te worden. Wat kun je verwachten op deze avond?
Jan Geurtz zal een lezing geven over zijn nieuwste boek met het thema "Een lieve klap voor je kop". Na de pauze is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Jan Geurtz over de lezing. Tevens is er de mogelijkheid om het boek van Jan Geurtz te kopen en te laten signeren.

Over Jan Geurtz
Jan Geurtz (1950) is een Nederlands schrijver en leraar Tibetaans boeddhisme. Zijn lessen zijn gericht op het ontwikkelen van een spirituele relatie met de ander en vooral met jezelf. Zie ook jangeurtz.nl.

Lezing Jan Geurtz (€ 25,00)
Woensdag 26 april 2023
In Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: