Lezing Roy Martina Verbinding Met Je Quantum Zelf

Apollanja Crystals
06-03-2023
19:30
Bolsward
Friesland
€33,00


Op Maandag 6 maart 2023 is Drs. Roy Martina bij ons te gast in de Martinikerk te Bolsward.

ROY MARTINA: VERBINDING MET JE QUANTUM ZELF ( JE WARE ZELF)
Eenieder van ons, elke mens, die hier op Aarde belandt, heeft een missie.
En die missie is vaak niet wat we denken wat het is. Het bijzondere is, dat zodra we bewust worden dat we mens zijn, we onze echte missie vergeten zijn.

Onze missie, als mens, is weten dat we liefde zijn. Liefde is onze ware Zelf, onze Quantum Zelf. Door verstrengeld (verbonden op elk niveau) te zijn met onze Quantum Zelf, manifesteren we ons leven zoals het bedoeld is. Hierdoor kunnen we trauma’s en verwondingen uit het verleden helen, het heden beleven als het geschenk dat het is en de toekomst manifesteren die we als mens echt verdienen. Gedurende deze lezing zal Drs. Roy Martina spreken over de Basiswetten van Quantum en je meenemen door het Quantum Veld.

Je gaat de kracht van je ware (Quantum) Intentie beleven en hoe deze uit te zenden vanuit hoge frequentie, zonder achtergrondruis, scherp en met de maximale intensiteit. Hierdoor bestaat je Intentie niet alleen uit woorden of gedachten. Je bent verbonden met je Intentie op elke tijdlijn, moment en toekomst waardoor manifesteren moeiteloos is. Je leert dat je niet meer vast hoeft te blijven zitten in de driedimensionale lineaire tijdlijn van geboorte, eten, slapen, werken en dood. Je zult beseffen dat je een 5-Dimensionale wezen bent die vrij is op elk gebied door verbonden te zijn met hart, geest, ziel en alles dat er is.

Met andere woorden: Je beleeft tijdens de lezing:
- Hoe verbinding te maken met je gewenste toekomst die parallel ligt aan je lineaire tijdlijn.
- Hoe je hart de 4e dimensie heelt van verwondingen van je ziel die gevangen zit buiten de lineaire tijdlijn.
- Waarom je als 3D-mens afgestemd moet zijn op je hart, dat het portaal is naar 5D.
- Wat emoties werkelijk zijn.
- Hoe jij de wet van moeiteloosheid moeiteloos voor jou laat werken.
- Hoe we samen een nieuwe wereld kunnen co-creëren met onze intenties en daden.

WIE IS DRS. ROY MARTINA?

Drs. Roy en Joy Martina hebben hun missie zo geformuleerd:
Onze missie is om in liefde geworteld te zijn om anderen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om de hoogste positieve bijdragen aan de planeet te leveren. En om de kracht van het genezen van de geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

Roy is een holistische arts, spreker en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Hij heeft wereldwijd meer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. En heeft CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid. Hij is een vooraanstaand en internationaal expert op het gebied van herprogrammering van het onderbewustzijn, emotioneel evenwicht, en natuurlijke genezing. Daarnaast is hij al 12 jaar dag en nacht bezig om uit te zoeken hoe de Quantum Wetten door iedereen gebruikt kunnen worden.

Lezing Roy Martina Verbinding met Je Quantum Zelf (€ 33,00)
Maandag 6 maart 2023
In Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Tickets zijn te bestellen via onze website.
Evenement / Agenda delen: