Presentatie Plasma Technologie Gezondheid en Pain pen Haarlem 14 mei

Quantum Units
14-05-2023
13:00
Haarlem
Noord-Holland
€75
nieuwe wetenschap




Voor gevorderden! 14 mei



Presentatie Plasma Technologie en Health pen Haarlem 14 mei


Voor gevorderden!
Deze  presentatie is voor deelnemers die al kennis hebben van plasma technologie van Keshe en is een verdieping van de Presentatie Plasma technologie demo en introductie.

Plasma technologie voor gezondheid is een van de gebieden waarin je de technologie leert toepassen voor allerlei gezondheidssituaties.
Je kunt de GaNS inzetten voor veel aandoeningen maar hoe werkt ons lichaam nu met de plasma technologie?

In deze presentatie neem ik je mee naar je lichaam. Dat wonderlijke lichaam. We gaan dit echter niet op de bekende biologische manier bekijken maar vanuit de plasma technologie want jij bent een ware Gans machine!
We gaan hier uitgebreid op in zodat jij een beeld krijgt van hoe jouw lichaam werkt ten aanzien van de plasma technologie. Zo begrijp je dan ook beter waarom de health pen werkt.

Want in deze presentatie is inbegrepen een health pen die je nog zelf moet nanocoaten.
We leggen je precies uit hoe je dit doet en je krijgt alle benodigdheden hiervoor mee naar huis zodat je thuis in je eigen omgeving kunt doen. Zo is de energie  die daar is jouw energie en past de nanocoating van de  pen zich hierop aan.

De Health pen is een 3voudige painpen met 3 spoelen en een midden pen, allemaal van koper. Dit is nog niet genanocoat Je krijgt een doosje en een zakje loog. Hierin kun je thuis de Health pen nanocoaten met Caustic. Ook zit er een grote reageerbuis bij waar je je health pen in kunt doen als deze klaar is.

Kosten: €75 incl je eigen Health pen set
contant betalen bij binnenkomst

14 mei   Deur open om 13:00 uur en start 13:30 uur met uitloop tot 17:00 uur

Lokatie, de Huiskamer, terschellingpad 2 Haarlem

Maximaal 40 deelnemers!

Graag contact betalen bij binnenkomst.

Aanmelden via mail

Evenement / Agenda delen: