In beheer van eigen energie – Elke ochtend 6 – 12 mrt

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
06-03-2023
09:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 33,-
ascensie
healing


Veel gevoelige mensen, lichtdragers, ‘starseeds’ hebben in het eerste deel van dit aardse leven hun energie teruggetrokken bij het ontmoeten van de lagere, grovere, hardere, zwaardere trillingen op Aarde. Ze hebben energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze in hun lichaam en energieveld gaan meedragen. Dit gebeurde meestal onbewust en als vanzelf.

Omdat de energieën van de 3D wereld zo luid en krachtig aanwezig zijn, aandacht trekken en zomaar ongevraagd ruimte innemen, vraagt het innemen van jouw plek, je veld, met jouw veel subtielere en gevoelige energie, elke dag en elk moment om bewustzijn. Bewust zijn van welke energieën zich in jou en je veld bevinden en wat bij jou hoort en wat niet.

We zijn al een tijdje in een nieuwe fase waarin we steeds meer van onze eigen energie gaan belichamen en zo op aarde brengen. Steeds belangrijker is het om jouw energieveld op orde te maken, dagelijks op te schonen en te vullen met jouw energie. Niet de energie van je persoon of ego, maar de energie van wie jij ten diepste bent.
Om zo je veld schoon en licht te houden en te kunnen doen waarvoor je hier bent.

Samen zijn we een week met dit thema bezig. Elke dag is er een gezamenlijke afstemming. Kan je niet op het tijdstip van deze afstemming, dan kan je de opname ook op een ander moment luisteren.
Het is fijn als je deze week tijd vrijhoudt om (bijna) elke dag de opname te luisteren en ruimte maakt om bewust met dit thema bezig te zijn, in je dagelijkse leven.

De audio opname en de gezamenlijke afstemmingen begeleiden je om elke dag je veld Schoon en Licht te maken en houden, te vullen met jouw energie en jouw plek meer in te nemen. In je dagelijkse leven kan je ontdekken, uitproberen en oefenen wat er via de afstemmingen bij jou in bewustzijn wordt gebracht. Ook zal licht geschenen worden op wat jou eventueel tegenhoudt in dit proces, zodat je hier verder mee kan en kan verdiepen in dit thema.

Tijdens deze week word je op een dieper level gewaar hoe jouw energie aanvoelt, wat het inhoudt als andere energieën ongevraagd en ongewenst ruimte innemen in jouw veld en hoe je het beheer over jouw energie en energieveld terug of steviger in eigen handen neemt.

Rondom de afstemmingen ontvang je mails met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er deze week gebeurt en wordt aangeraakt . Dit helpt je beter te begrijpen wat er in jou is.

Praktische informatie:

Maandag 6 maart om 9 u
Dinsdag 7 maart om 9 u
Woensdag 8 maart om 9 u
Donderdag 9 maart om 9 u
Vrijdag 10 maart om 9 u
Zaterdag 11 maart om 9 u
Zondag 12 maart om 10 u

Je kan alle keren meedoen of zo vaak als jij kan en wil.
Kan je niet elke keer op dit tijdstip, dan kan je de opname ook op een ander moment luisteren. Doordat we dit met veel mensen samen doen, ontstaat er een bewustzijnsveld waarvan je onderdeel bent als je meedoet (ook als je de opname op een ander moment luistert dan de gezamenlijke afstemming).

Je ontvangt 1 audio opname van ongeveer 20 minuten die jou bij elke afstemming begeleidt. Tijdens de afstemming ben ik helemaal aanwezig en begeleid en anker de energie voor het groepsveld. De verbinding is in energie (dus zonder internet).

Rondom de afstemmingen ontvang je mails met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er deze week gebeurt en wordt aangeraakt . Dit helpt je beter te begrijpen wat er in jou is.

Je kan kiezen voor een opname met alleen mijn stem of daarbij zachte achtergrondmuziek.

Ook na deze week kan je de audio opname nog zo vaak luisteren als je wil.

Aanmelden kan via https://leavandereem.nl/product/verdiepingsweek-in-beheer-van-eigen-energie/


Evenement / Agenda delen: