Workshop Ontmoet je Krachtdier

Veenheks
26-02-2023
13:00
Gouda
Zuid-Holland
€35
healing
workshop


Workshop “Ontmoet je Krachtdier”

Misschien heb je er wel eens van gehoord; krachtdieren. Het zijn geesten die zich in een specifieke diervorm aan jou laten zien, omdat die kwaliteiten op dat moment voor jou een belangrijke ondersteuning bieden. Krachtdieren kunnen jou bijvoorbeeld bescherming geven, of kracht, healing of boodschappen brengen. Je kunt met ze communiceren en met ze samenwerken. Sommigen zijn korte tijd bij je, sommigen heel lang.

Nieuwsgierig naar welk krachtdier er nu bij jou aanwezig is en waarom? Doe mee aan deze workshop op zondag 26 februari in Gouda. In deze workshop gaan we:

· Op zoek naar jouw krachtdier d.m.v. o.a. een begeleide trancereis.

· Iets maken voor jouw krachtdier; een eenvoudig knutsel- of handwerkje zoals een amulet of geestenhuis om fysiek gestalte te kunnen geven aan jouw verbinding met je krachtdier.

· Het gemaakte item inzegenen vanuit een rituele ‘krachtbubbel’ die we gezamenlijk creëren d.m.v. bijv. drum, ratel, zang en beweging.

Deze workshop wordt gegeven vanuit traditioneel sjamanistische invalshoek. Ervaring hiermee is niet noodzakelijk. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in krachtdieren en/of sjamanisme.

Wanneer: zondag 26 februari, 13.00-16.00
Waar: Studio Yogabird, Gouderaksedijk 32, Gouda
Kosten: 35 per persoon. Incl. thee en een klein hapje.
Aanmelden of vragen: mail naar info@veenheks.nl

Als je een drum of ratel hebt, is het fijn als je die mee kunt nemen. Dit is niet verplicht. Evt. zijn er op verzoek een paar leendrums beschikbaar.
Evenement / Agenda delen: