IET Engelen Groepshealing op afstand 13 dec 2023

Maria Henkes
13-12-2023
20:00
lekker vanuit je eigen ontspannen thuis, op afstand, géén online verbinding
Online
€ 45
ascensie
healing


Let op: deze Groeps Healingen worden niet gegeven vanuit een online verbinding, je ontvangt ze gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Je hoeft er zelfs niet eens voor thuis te blijven, de healing wordt gewoon direct aan je gegeven. Als je wel wilt meevoelen mag je lekker alles ervaren wat er te ervaren is. Je ontvangt na de healing wel even een kort verslagje wat er in de healing allemaal voorbij is gekomen.

Dit is hoe de healingen op afstand werken:
Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:
Intuïtieve groepshealing op afstand € 25,- (1 x p. mnd, https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)
IET* Engelen groepshealing op afstand € 45,- (5 x p. jaar, https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)

Vanaf 2015 ben ik hierin door mijn spirithelpers begeleid. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?! We zitten in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van.

De intuïtieve groepshealingen op afstand op woe. 1x per maand, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing groepshealingen op woe. 5x per jaar, van 20.00 – 22.00 uur.
Je hoeft er niet voor te gaan zitten, liggen noch thuis te zijn.

Dat is allemaal al weer van de oude energie. Je mag meevoelen, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, daarom kunnen we tijdens deze healingen heel veel loslaten.

Geef je eigen, speciale intentie mee aan deze healing. Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of op papier.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:
Het kan je partner, kind, dier, familielid, vriend of vriendin zijn. Schrijf de voor- en achternaam van diegene in het aantekeningen veld van de koopticket, dan komt zijn of haar naam op de lijst te staan. Jij ontvangt zelf de bevestiging. Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren. Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het hele gezin alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:
De intuïtieve groepshealing op afstand kost € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing, kost € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Aanmelden:
Als je een ticket koopt via de website, https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld. Je ontvangt daar gelijk al een bevestiging van in de mail. Op de dag zelf, ontvang je van mij vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding. Na afloop van de healing ontvang je nog een verslagje van de healing.

13 dec. 2023, woe IET* engelen healing
* IET = Integrated Energy Therapy, dat is engelenhealing die je kan helpen heel veel blokkades loslaten.

Je kunt los deelnemen aan de healingen, of via de Speciale aanbieding voor àlle 17 Healingen op afstand voor 2024 deze prijs is geldig tot 10 januari 2024:

Mijn spirithelpers hebben me aangegeven dat we in het nieuwe jaar weer doorgaan met de groepshealingen op afstand! Sterker nog, ze gaven aan dat op dit moment het opschonen van de zwaarte uit ons lichaam heel belangrijk is. Als je in het nieuwe jaar, bijna elke maand 2x een boost in bewustzijn, groei, energie en healing wilt ontvangen, kun je voor een speciale prijs deelnemen aan al mijn 17 (!) groepshealingen op afstand. Bovendien neem ik je ook nog mee in alle Healingen die ik nog tussendoor geef! Dus in werkelijkheid zijn het er veel meer dan 17. Zo word je het hele jaar door extra ondersteund in al je processen. En je hoeft daar helemaal niks voor te doen. Ik kan je van harte aanbevelen om voor deze speciale aanbiedingsprijs deel te nemen, want dat betekent dat je bijna elke maand 2x een boost in bewustzijn, groei, energie en healing
zult ontvangen, en je betaalt daar maar 30,- per maand voor.

Deze speciale prijs van 30,- per maand, geldt alleen als je je aanmeld vòòr 10 januari 2024. Het levert je een totaal voordeel op van € 165,-!

Om deel te nemen stuur je even een mailtje naar info @ Maria Henkes . nl

https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/
Evenement / Agenda delen: