Human Design

De Imme, centrum voor yoga en voeding
08-09-2023
15:00
De Imme, Ossenzijl
Overijssel
€ 395
nieuwe wetenschap
retreat


Een retreat met een unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga.

Human Design is een methode om meer inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden en beperkingen. Het gaat uit van de astrologische informatie rond je geboorte. Datum, tijdstip en de plaats. Deze gegevens worden geïnterpreteerd met behulp van diverse esoterische en reguliere wetenschappen. Bijvoorbeeld de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, astronomie, kwantum mechanica, biochemie en genetica. Het systeem is in de 80-er jaren ontwikkeld door de Ra Uru Hu. Human Design geeft veel mensen een kapstok om verder in hun mogelijkheden te leven.

Deze unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga wordt je aangeboden door Gerrit van Sinderen en Wim Liesker. Gerrit, Human Design kenner, bespreekt met iedere deelnemer afzonderlijk zijn/haar Human Design. Een unieke, persoonlijke kosmische blauwdruk.

Deze informatie dient als input voor een op jou toegesneden Kundalini Yoga traject. Dit traject wordt verzorgt door Kundalini Yoga docent Wim Liesker. Het resultaat is spectaculair. De kennis van jouw persoonlijke kenmerken wordt direct vertaald naar een concreet traject. Hierdoor wordt theoretisch inzicht direct vertaald naar een persoonlijke ervaring. Immers pas in de directe beleving vindt groei en transformatie plaats.

In het retreat Human Design en Kundalini Yoga staat individuele aandacht centraal. Om die reden werken we met maximaal 6 deelnemers. Verder zullen plenaire en individuele sessies zullen zich afwisselen. Hierdoor is het mogelijk tot een optimaal resultaat te komen. De training vraagt daarnaast veel van je eigen inzet. Immers echt leren, echt groeien gebeurt op het scherp van de snede. Wij leveren je vlijmscherpe instrumenten. Aan jezelf is het om hiervan maximaal gebruik te maken.

De prijs van € 395 p.p. is gebaseerd op een gedeelde 2 of 3-persoonskamer. Voor een meer kunt u een privé 1-persoonskamer reserveren.

Evenement / Agenda delen: