Spiritual Artjournaling

Claire Wisdom Jorine Taal
13-06-2023
20:00
Praktijk Voorhout
Zuid-Holland
€25,00
workshop


Spiritual Artjournaling is eigenlijk een vorm van kunst vanuit het spirituele perspectief. We werken met Mixed Media, dat wil zeggen alles kan en alles mag! En we werken met spirituele thema's, en dus vanuit een spirituele grondslag. De thema's kunnen van alles omvatten: Chakra's, Voorouders, Krachtdieren, Elementen, Engelen, Goden en Godinnen, Symbolen, Innerlijke Kind enz.
We stappen uit het perfectionisme en gaan naar de innerlijke leiding van het creatieve brein, waardoor we dichter bij onszelf komen en onze gedachten los laten omdat we puur creëren.

Werken in een Artjournal betekent ook dat het niet perfect hoeft te zijn. Het is jouw journal, het komt niet aan de muur te hangen, je mag er mee doen wat jij wilt. Je kunt er jouw verdriet, pijn, emoties in kwijt, waarna je er weer overheen kunt met bemoediging, kracht en licht. We werken met acryl verf, collage, en allerlei andere technieken. Neem vooral ook even een kijkje op de website voor de voorbeelden.

Ervaring met tekenen of goed kunnen tekenen is niet nodig, er zijn zoveel meer manieren om jouw creativiteit op papier te brengen, en ik help je daar bij tijdens deze leuke avond cursus.

Ben je enthousiast en wil je mee doen? Je kunt je inschrijven via het formulier op de website die je via de link kunt vinden.

We starten op 10 januari en op de website vind je de maandelijkse data voor de komende periode.

Je bent van harte welkom!Adres:
Ludolph Bohlenstraat 74, Voorhout
Evenement / Agenda delen: