Rust en Her-Bron Vrouwenweekend

Centrum Vleugelhoorn
05-05-2023
20:00
Centrum Vleugelhoorn in Velm (Sint-Truiden)
Vlaanderen
€ 350,00
vroegboek korting
retreat


Dit heerlijke Rust & Her-Bron vrouwenweekend is voor fysieke, geestelijke en emotionele ontspanning.

Door diepe ontspanning via EcoNIDRA maken we terug verbinding met onze zintuigen, lichaam en voelen. Door onze aandacht naar ons lichaam te richten gaat de vergeten ‘Eigen Levenskracht’ stromen, gaat ons gevoelsbewustzijn ‘aan’ en komt onze innerlijke wijsheid en kracht tevoorschijn. Of eigenlijk beter gezegd: jij komt Zelf weer tevoorschijn.

Deze ‘Levenskracht’ gaan we ook via een ‘Kwantumfysische Zelfbekrachtiging’ inzetten op een thema in ons leven waar het niet stoomt, om daar beweging in te brengen. Om zo nog meer te kunnen zijn wie we werkelijk Zijn.

Daarnaast gaan we ook contact maken met de frequenties en kracht van de Natuur en de Elementen en verbinden we ons met de natuurkracht via etherische oliën.

Al deze verfrissende, nieuwe en voedende ‘natuurlijke’ energieën gaan we ook op een creatieve manier tot uiting brengen via schilderen of een moodboard/visionboard om de zelf gevoelde ervaring(en) tastbaar en zichtbaar te maken. Een fijne herinnering en ankerpunt voor ná het weekend.

TREFWOORDEN:
EcoNIDRA™, verbinding met de natuur en de Elementen, aromatherapie, selfcare, kwantum fysische Zelfbekrachtigingen, zelfrelfectie, rond het vuur in de tipi, creativiteit, sisterhood, Zijn, ruimte voor jezelf.

Maar weet….alles is een uitnodiging. Niets moet.

DATUM / PRIJS
Van vrijdagavond 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot en met zondagnamiddag 16.00 uur.

ALL INCLUSIVE:
2 overnachtingen, lakens, badhanddoek, alle (vegetarische)maaltijden, onbeperkt thee/water/koekjes/snacks, EcoNIDRA sessies, oefeningen en meditaties, gebruik van etherische oliën, alle creatieve materialen, vuurcirkel, begeleiding en organisatie. En…. na afloop krijg je een leuke goodiebag om mee naar huis om nog heerlijk na te kunnen genieten 🙂

Prijs: € 350,00* (alles inclusief)
Early Bird prijs: € 300,00 (inschrijven vóór 1 maart 2023)


Rustgevende hartsgroetjes,
Linda Beekelaar
gecertificeerd EcoNIDRA & Yoga Nidra - Restorative yoga teacher

Evenement / Agenda delen: