Bomen voelen bij Boombaard

Voetiaans
26-03-2023
10:00
Maasland
Zuid-Holland
Gratis
vrijwillige bijdrage
nieuwe wetenschap
workshop


Veel mensen weten wel dat alles wat leeft een aura heeft. Maar hoe is het om deze aura’s zelf te ervaren? Wat moet je doen om je lichaam en je geest af te stemmen? Welk gevoel geeft de aura en met welke lichaamsdelen kun jij die als eerste voelen? Hoe zitten de energiepatronen eigenlijk in elkaar? Hoe ver reikt een aura van een boom eigenlijk? Als je in het bos staat, hoeveel aura’s kun je dan tegelijk voelen?

In deze workshop leer je om aura’s van bomen met de hand te voelen en op te sporen. Je leert werken met de wichelroede. Dat heb je sneller onder de knie dan je zou denken. Uitgerust met dit verlengstuk leer je nu zelf de aura van een boom op te sporen. De laatste stap licht voor de hand: hoe pak je deze subtiele energie met je eigen lichaam op?

Dit evenement wordt georganiseerd op de locatie van Jos van der Maarel in Maasland, Zuid-Holland. Adres: Kortebuurt 14, Maasland . Wil je de dag tevoren met de camper komen, neem dan contact op met Jos zelf via https://www.josvandermarel.nl/contact/
Evenement / Agenda delen: