Introdag Tantra – Kennis maken met intimiteit via tantra

Instituut Kerntransformatie En Verdieping
04-02-2023
13:00
Overberg
Utrecht
€ 95
workshop


Programma Introductie Tantra Dag zaterdag 4 feb. 2023, 13:00 – 22:15 uur

- Introductie, wie zijn wij en wat is Tantra?
- Start van de dag met consent/veiligheid
- Zintuigen openen naar beter voelen
- Tantric Dance, leiding nemen en overgave
- Overgang naar het openen van je levensenergie
- Diepere verstopte lagen openen
- Verbinden met intimiteit en seksualiteit
- Vrijwillig sluitstuk: 6 - handen massage

Belangrijke noot;
Deze dag wordt een teleurstelling wanneer je verwacht dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je eigen zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie!

De dag wordt in een unieke Dome georganiseerd met complete verzorging, voldoende eten en drinken.
Kosten: € 95,- incl. diner
Mail ons als je vergoeding via de zorgverzekeraar wenst.
Na aanmelding krijg je van ons nog een herinnering met wat je mee mag nemen naar deze dag.
Zoals: Lekker zittende kleding, handdoek, massageolie zonder geur (kokosolie bijv.)


Wat is tantra?
Tantra wordt vaak in de war gehaald met seks en bijzondere “standjes” in de seks. Echter gaat Tantra over veel meer dan seksuele energie. Het gaat o.a. over bewustwording van het ego, de vertraging, aanvaarding en verbinding in het leven met alles wat fijn en ook niet fijn is in het leven.
Tantra uitvoeren is de levensenergie ervaren vanuit jezelf, en ook vanuit je seksuele energie. Je lichaam houdt niet op bij je onderbuik maar als je alles laat mee doen, kom je in een andere dynamiek terecht. Het leren kennen van jezelf, je kern, je eigen liefdevolle verbinding zodat alles wat vanuit de natuur op jouw kan “landen”. Dat het bij je binnenkomt. Het goddelijke, het rauwe, het pure, het goddelijke in het leven. Dat je het in kan ademen en daarin kan “zijn”, kan mediteren, evt. samen met de ander zodat het één wordt. Het non- dualisme, het speciale en bijzondere eraf halen….. zodat het oordeel over goed en fout verdwijnt. Dat uiteindelijk alles klopt met wat je in het leven ont-moet.

In de cursussen, workshops die we via IKEV aanbieden, leer je zelf verbinding te maken met jezelf via de tantraleer. Sommigen cursussen zijn voor een bepaalde doelgroep ingericht, kijk even waar je je prettig bij voelt om aan deel te nemen.
Evenement / Agenda delen: