Nusta Karpay – 2 daagse Inca Workshop

NaarJeLevenspad
03-06-2024
10:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€ 222,00
nieuwe-aarde
workshop


Nusta Karpay

Deze diepwerkende workshop activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor onze wereld. Vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk weer ruimte krijgen in de wereld.

De Nusta Karpay zijn de 7 energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres.

De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Tijdens de transmissies wordt pure vrouwelijke energie in je lichtlichaam via je zeven chakra’s gebracht. Iedere transmissie en ceremonie heeft zijn unieke kracht. Dit helpt je elke hoek en plek in je fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen en je te verbinden met moeder aarde, de godin in jou, met de complete vrouw in jou, zowel in man als in vrouw.

Het maakt je innerlijke rustpunt toegankelijker en meer aanwezig. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden.

De Nusta Karpay is een tweedaagse workshop, die op woensdag 3 en donderdag 4 april '24 gegeven wordt van 10.00 tot 17.00 uur.

De energie-uitwisseling is Euro 222,- per persoon voor de twee dagen, inclusief twee vegetarische lunches, koffie, thee en materiaal.

Kijk op de website voor meer informatie. Komen deze data je niet goed uit, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een andere datum.

Leuk als je meedoet!
Evenement / Agenda delen: