Munay Ki – 3 daagse Inca Workshop

NaarJeLevenspad
27-06-2024
10:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€ 111,00
nieuwe-aarde
workshop


Munay Ki

Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energietransmissies) die hun oorsprong vinden bij de Q’eros, een Inca- volk uit de bergen van Peru. Het is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Het ontvangen van de Munay Ki versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich terug in alle aspecten van je leven; je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's etc. Alles wat niet zo goed (meer) bij je past, wordt liefdevol getransformeerd. Je gaat je angsten overwinnen en sterker in het leven staan.

Munay Ki brengt je lichaam en geest meer in balans. Je hebt meer energie en wordt optimistischer. Het is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd verbindt het je meer en meer met alles en iedereen om je heen, de natuur en de planeet Aarde (Pachamama). Het geeft je een dieper respect voor het cadeau wat Pachamama je dagelijks geeft: je lichaam, voedsel, water, zuurstof, de schoonheid van de bergen en rivieren, gezelschap van de dieren …….

De negen Munay Ki inwijdingen worden gegeven in drie dagen met een tussenkomst van drie weken. De volgende twee dagen is iedere keer over 3 weken of we bespreken het vervolg op de eerste dag.

De energieuitwisseling is Euro 111,- per persoon per dag, inclusief vegetarische lunch, koffie, thee en materiaal. Het totaal voor de drie dagen is dus Euro 333,-.

Kijk op de website voor meer informatie. Komt deze datum je niet goed uit, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een andere datum.

Leuk als je meedoet!
Evenement / Agenda delen: