Ecstatic Dance Breda: DJ Softdragon (Chris Camp uit België)

Ecstatic Dance Breda
10-02-2023
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€24,50
groepskorting
community
muziek, zang en dans


DJ Softdragon (Chris Camp) was al eens eerder bij ons te gast en zorgt in zijn thuisland België voor volle Ecstatic zalen. Chris weet vanuit zijn grote liefde; de 5Rhythms – de “moeder” van Ecstatic Dance – met een echte wave je lichaam in beweging te brengen en is het zover, dan open je de poorten voor magie.
Daarnaast heeft zijn passie voor muziek hem ertoe aangezet om zelf muziek te maken. Langzaam is hij zowel originele muziekstukken als remixen aan het creëren. Al met al dé belofte voor een mooie dansreis.

“The fastest way to still the mind is to move the body” - Gabrielle Roth

Over Chris Camp: Over de jaren heen is Chris zijn interesse verdiept door lichaamswerk, psychotherapie, beweging en de creatieve werkvormen. Van Zen Shiatsu naar Gestalt, Improvisatietheater, Voice Dialogue en Traumatherapie (Somatic Experiencing). Chris begeleidt cliënten met Gestalt Awareness Practice, Dans- en Bewegingstherapie, Voice Dialogue en Somatic Experiencing – Traumatherapie van Peter Levine. Naast dat alles is hij gepassioneerd en geaccrediteerd lesgever in de 5Rhythms. Elke keer opnieuw neemt hij je op een veilige manier mee in een transformatief proces met mogelijks diepe inzichten en veranderingen tot gevolg.
Meer over Chris op: https://movementforlife.be/
Evenement / Agenda delen: