De reis van jouw Ziel

Rob Derksen
08-06-2023
10:00
De Oase Nieuwland
Utrecht
€140
kwantum korting
healing
workshop


Deze dagworkshop geeft een enorme boost aan je persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie. Er kunnen maximaal 8 personen aan deelnemen.


Waarom de reis opnieuw beleven?

Onze Ziel incarneert zolang het ervaringen heeft op te doen in het aardse leven. Elk mens heeft naast een hart ook een ziel. Die ziel reist van leven naar leven en doet in elk leven ervaringen op.
Een ziel ‘kiest’ telkens een missie en bepaalt vooraf de blauwdruk van het leven dat zij aangaat.
Soms is het lastig om te zien waarom wij de dingen meemaken in ons leven die wij meemaken. Waarom wij zijn geboren bij juist deze ouders of wat onze missie is in dit leven.
Het opnieuw beleven van de reis van onze ziel geeft helderheid, rust en inzichten. Opgelopen blokkades kunnen daardoor helen.

Wat gaat deelname je opleveren?


Je gaat helder zien waarom jouw leven loopt zoals het loopt, waarom je situaties in jouw leven meemaakt en wat die situaties jou opleveren.
Ook ga jij je bewust worden waarom je bent ingesprongen bij juist die moeder en vader en juist in die omgeving waarin je bent opgeroeid.
Dit geeft enorm veel inzicht en heling. Het haalt het gevoel weg ‘slachtoffer’ te zijn van je verleden.
Je gaat je krachtiger voelen met een gevoel van eigenwaarde, zelfliefde en trots. Jouw bezieling wordt (weer) losgemaakt.

De prijs in inclusief lunch.
De dag duurt van 10:00 tot ongeveer 16:30 uur.

Je kunt je alleen voor deze workshop inschrijven, of je kunt het combineren met de andere 2 dagworshops: 'Contact met het kind dat je was' en 'Werken met je schaduwkanten'.
Als je voor 2 workshops inschrijft, dan betaal je € 130,- per workshops en boek je ze alle 3, dan betaal je per workshop € 120,-.

Adres:
De Oase

Geer 37
4243 JS Nieuwland

Inschrijven graag via mail. Voor meer info over Rob Derksen, klik op zijn website.
Evenement / Agenda delen: