Medicijnwiel Jaartraining

4Windsenergy
23-03-2023
15:00
Empe
Gelderland
€444,-
ceremonie
community


Het Medicijnwiel als basis voor een helende reis –
een ervaringsgerichte leerweg door de 4 windrichtingen


Zodra je het Medicijnwiel binnenstapt, stem je je bewust af op de krachten die de hele kosmos in beweging zetten en leer je ermee samen te werken.
Ontdek al reizend door het Medicijnwiel wat jouw “medicijn” is, wat jouw verborgen talenten en kwaliteiten zijn.

Je maakt kennis met sjamanistische technieken: trancereizen, soul retrieval, zandtekeningen, omzetten van zware energie in verfijnde energie, Schaduw- en Voorouderwerk, nieuwe manieren van “zien”, voorspellen met Steenlezen, Vuurceremonie, werken met Archetypen, meditatie, omgaan met het proces van sterven en… nog veel meer.

Voor jou als je:

-kennis wilt maken met het sjamanisme en daarin een stevige fundering wil leggen
-op zoek bent naar persoonlijke groei en healing en niet bang bent om naar jezelf te kijken
-praktische handreikingen en technieken wilt leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen

De 4 windrichtingen in het kort:

Het Zuiden met de Slang Sachamama, neemt je mee van 23 t/m 26 maart 2023 om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt intensief verwerkt en dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken.

Het Westen, van 4 – 7 mei 2023 met Jaguar Otorongo, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je de ruimte om het nieuwe onbekende te omarmen.

Het Noorden met Kolibrie van 6 – 9 juli 2023 laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.

Tijdens Het Oosten van 7 t/m 10 september 2023, met Adelaar/Condor, zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven, omdat jouw motivaties helderder worden. Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw ware bestemming aan te komen.

Voor uitgebreide informatie klik hier: https://4windsenergy.com/medicijnwiel/
Evenement / Agenda delen: