Trance Healing Workshop.

Ank de Groot
04-02-2023
10:30
De Zilk
Zuid-Holland
€80.00


Trance is een natuurlijke staat van ons bewustzijn die we allemaal ongeveer kennen als “dagdromen”. Dagdromen doe je in een lichte trance staat. In trance staat kun je verschillende staten van bewustzijn ervaren.
Door middel van oefeningen kan je gaan ervaren hoe het is om in trance te zijn, en om dieper in trance te gaan. Je leert ook hoe je de trance staat kunt inzetten om jezelf rustiger, krachtiger en veiliger te voelen. Er zijn verschillende staten van Trance die zullen we bespreken, en beoefenen. Door in trance te zitten in een groep wordt er een sterkere energie opgebouwd en zal er ook een betere energie ontstaan voor de Trance Healing.

Door op een diep niveau contact te maken met jezelf en met je helpers/gidsen is er een goede verbinding om ‘Healing’ tot stand te brengen. Het medium is verantwoordelijk voor het maken van de link met de helende gids(en), daarna doen zij het werk en verstrekken wat op dat moment nodig is voor de cliënt.
Nadat je deze workshop gedaan hebt, zal je meer verbinding en vertrouwen hebben met jezelf en het contact met je gidsen en kun je een trance Healing geven.

Voor wie : voor diegene die er klaar voor is om de diepte in te gaan, met zichzelf en de spirituele wereld om zo in trance Healing te verzorgen.
Als je meedoet aan de workshop Trance Healing ben je je bewust dat je zelf verantwoordelijkheid draagt voor je eigen groeiproces. Je kiest ervoor om op persoonlijk en spiritueel vlak te groeien, in een liefdevolle en ongedwongen setting en begeleiding.
Evenement / Agenda delen: