Start met Sjamanisme

Zennergi
03-02-2023
10:00
Bilzen
Vlaanderen
€ 450


Wil je graag een nieuwe weg inslaan en het sjamanisme verkennen? Of ben je klaar voor een verdiepende kijk op je bestaande pad als sjamanistische beoefenaar? Bij “Start met sjamanisme” leer je de pure basisprincipes van waaruit een sjamaan naar de werkelijkheid kijkt. Via traditionele ceremonies activeer je je aangeboren spirituele perceptie (zien) en gewaarzijn (voelen). Hierdoor opent zich de kunst van het dromen en maak je de wereld van spirit helpers en persoonlijke medicijnen wakker. Je wordt een bewuste brug tussen verschillende realiteiten en een kanaal voor healing, creatie en wijsheid.

Je leest het dagdagelijkse leven vanuit een heldere perceptie en communiceert direct met het bewustzijn van datgene waarmee je je verbindt. Je verlicht net als een sjamaan stap voor stap je levenspad. Je heelt de primitieve wonden van het verleden en transformeert dit vanuit puurheid naar het potentieel van de nieuwe wereld. Tijdens dit programma ontvang je de basisvaardigheden om als sjamanistische beoefenaar je eigen rituelen te dromen en uit te voeren.

Michael Star Stone werkt reeds vele jaren samen met sjamanen uit andere tradities en creëert dit basisprogramma voor iedereen die zich geroepen voelt de oude kennis van de sjamanistische voorouderlijke tradities in West Europa wakker te maken in deze tijden van grote transformatie. Voorbij de tradities die ooit geweest zijn ligt het persoonlijke medicijn dat elke persoon hier op aarde komt brengen. Wanneer je deze medicijnen ontdekt en leeft, dan ontstaat er levenskracht, balans en vrede.

Medicines of perception & awareness, Medicine wheel and Personal medicines
Je activeert je spirituele perceptie en gewaarzijn. De kunst van het dromen ontvouwt zich.
Je leert meer over healing en hoe je dit inzet voor jezelf en anderen.
Je ontdekt je relatie met de windrichtingen.
Je ervaart trance reizen en out of body.
Je realiseert je wat sjamanistische dood betekent.
Je wordt een kanaal voor sacred sound via klank, drum en andere instrumenten.
Je ontwikkelt het vermogen om directe communicatie op te zetten en zo als kanaal boodschappen te ontvangen.
Je leert eigen sjamanistische rituelen te dromen.
Nu je droomwereld actief is droom je je persoonlijke medicijnen vanuit de windrichtingen. Je leert diepgaander te werken met de windrichtingen, medicijnkleuren, totems en voorouders. Je communiceert nu direct met de lichtbron achter het medicijn. Het wakker maken van je persoonlijke medicijn brengt kracht, balans, inzicht en gevoel van purpose. Het werken met je persoonlijke medicijnen helpt je meesterschap te verwerven over de droomrealiteit.

Na het volgen van deze 3 daagse is er mogelijkheid tot verdere verdieping. Hierover ontvang je meer informatie tijdens deze bijeenkomst.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs: EUR 450/weekend (3 lesdagen)
Lunch & Dinner: 20 EUR/lunch (vrijdag, zaterdag & zondag) & 15 EUR/dinner (vrijdag & zaterdag)
Verblijf: verblijf mogelijk in onze retraite op basis van donatie.
Data 2023: 3-5 februari
Deelnemers: min 8 – max 16
Start: 10u tot 22u (lestijden kunnen variëren dus houd de avonden vrij indien mogelijk). Zorg dat je goed uitgerust aan deze opleiding begint.
Taal: Nederlands
Inschrijven: Rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: in cash voor aanvang van de eerste lesdag van het weekend.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Evenement / Agenda delen: