Workshop werken met de biotensor

Centrum MAIA
11-01-2024
10:00
Nistelrode
Noord-Brabant
€ 35,00
workshop


Zoals bekend bestaat alles in het universum uit energie en heeft een eigen unieke trilling.
De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het werken met de biotensor gaat razendsnel en binnen een minuut kun je tientallen producten testen. Je kunt bijv. testen of een homeopathisch middel, vitamine en/of mineraal geschikt is voor het lichaam en in welke hoeveelheid dit middel ingenomen zou mogen worden. Maar denk ook eens aan allergieën, het is vrij eenvoudig duidelijk te krijgen welk(e) voedingsmiddel(len) of andere oorzaken de evt. boosdoener zouden kunnen zijn.
De biotensor zou eigenlijk in geen enkel huishouden mogen ontbreken en is in korte tijd te leren.

In deze workshop leer je de techniek om te kunnen werken met een biotensor. Om te kunnen testen met een biotensor zijn daarnaast de vraagstelling en het vertrouwen in jezelf het allerbelangrijkste!

Aan de hand van een cursusmap begeleiden we je door een stukje theorie voor de benodigde achtergrondinfo.

In de praktijk leren we je hoe je in een korte tijd tientallen producten kunt testen waarbij al snel duidelijk wordt dat vooral de vraagstelling van essentieel belang is.

Tijdens de workshop zijn er verschillende biotensors aanwezig om mee te werken. De ene werkt wat lichter als de ander. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen voorkeur en is het vaak een kwestie van proberen wat het beste voor je past.
De biotensors zijn zowel tijdens de workshop als in de Webshop verkrijgbaar.

Kijk voor actuele data op onze website
Tijdsduur: 10.00-12.30 uur
Trainer: Maja van Houting
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5 Nistelrode
Aanmelden: https://www.centrummaia.nl/shop/werken-met-de-biotensor/
Evenement / Agenda delen: