Herinner je wie jij bent, module 1

Centrum MAIA
05-04-2024
10:00
Nistelrode
Noord-Brabant
€ 250,00
ascensie
workshop


Training: Herinner je wie jij bent, persoonlijke & intuïtieve ontwikkeling
Module 1: Bewust worden van energie...

In de 1e module van deze training gaan we Samen de 1e stappen zetten op jouw pad van bewustwording. Middels praktische oefeningen gaan we ontdekken wie jij nu werkelijk bent.

Alles is energie, dit is een uitspraak die ook jij vast wel eens voorbij hebt horen komen. Maar hoe zit dat eigenlijk, wat is die energie dan precies? Hoe voel je nu de energie van jezelf of van anderen? Kun je de energie van jezelf in balans brengen en hoe kun je ook anderen helpen zich beter te voelen?

Op al deze vragen gaan we Samen in deze 1e module een antwoord vinden door vooral te voelen en te ervaren. Door je eigen energie weer te leren kennen of te herkennen zet je een 1e grote stap in jouw proces van bewustwording.
Tevens creëer je, door uitgebreid te ervaren hoe energie nu eigenlijk werkt, een stevige basis voor jezelf waardoor je je prettiger en krachtiger voelt in het dagelijks leven.

Tijdens deze 1e module werken we o.a. met meditatie, visualisatie & healing om daarnaast veel bezig te gaan met zelf voelen en ervaren middels eenvoudige en praktische oefeningen. Dit is dan ook geen theoretische pen en papier training. Uiteraard is er wel een lesmap, waarin je de nodige achtergrondinfo en de oefeningen uit de les kunt vinden, zodat jij er thuis op jouw eigen tijd en wijze mee bezig kunt gaan.

Info:
Kijk voor actuele startdata op onze website
Tijdsduur: 8 lessen van 19.30-22.00 uur of 4 dagen van 10.00-16.00 uur
Trainer: Maja van Houting
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5 Nistelrode
Evenement / Agenda delen: