start opleiding Mediumschap en Lichtwerk

Christi
04-05-2024
10:00
MCR Roermond
Limburg
€ 847
ascensie
healing


Start eerste jaar opleiding Mediumschap en Lichtwerk in Roermond!

Mediumschap gaat verder dan alleen communicatie met de ongeziene wereld. De basis van Mediumschap is het contact met je eigen licht, je ziel. De opleiding Mediumschap & Lichtwerk is een combinatie van intuïtieve en mediamieke ontwikkeling en het contact leren maken met je eigen ziel door middel van zelfonderzoek en zelfhealing. Want hoe sterker je verbonden bent met het licht van je ziel, des te krachtiger straalt jouw innerlijke licht en des te steviger sta je in je schoenen in het dagelijks leven, en kun je anderen helpen om hetzelfde te bereiken.

Ieder jaar omvat 11 opleidingsdagen van 10:00u tot 17:00u, verdeeld over ongeveer 12 maanden. Tijdens ieder jaar heb je de mogelijkheid om op eigen initiatief maximaal twee keer een uur privéles bij me te boeken. Die uren zijn inbegrepen bij de opleidingskosten en vinden plaats via beeldbellen of in mijn praktijkruimte in Swalmen.

Na afronding van het eerste jaar ontvang je een certificaat van deelname en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het tweede jaar, het eerste verdiepingsjaar. Na het tweede jaar kun je nog een derde jaar volgen waarin o.a. de puntjes op de i worden gezet wat betreft je mediamieke contacten en krijg je tips voor het starten van je eigen praktijk. Na dit jaar kun je zelfstandig aan de slag als medium en/of aurareader. Maar ook als je die ambitie niet hebt zal je leven blijvend in positieve zin veranderd zijn vanwege de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Inhoud:
- Inzicht in en begrip van de Spirituele Wereld
- (Zelf)heling van je vierlichamensysteem
- Inzicht in je zielsopdrachten en -missie
- Connectie met je Gidsen
- Mediteren
- Bewustwording van je eigen energieveld + chakra's
- Aura’s waarnemen en interpreteren
- Kleurenleer + toepassing van kleuren
- Het versterken van je intuïtie en je vertrouwen daarin
- Psychometrie
- Communicatie met de Spirituele Wereld (overleden dierbaren, gidsen)
- Spirituele/Mediamieke Healing
- Geïnspireerd spreken
- Ethiek t.a.v. mediumschap

Locatie: MCR, Minderbroederssingel 44 te Roermond
Tijd: 10:00 - 17:00, inloop vanaf 9:30
Kosten: € 847,00, aanbetaling bij aanmelding € 87,00. Dit bedrag is inclusief onbeperkt koffie/thee, maar exclusief lunch en lesboek ad € 32,50.

Heb je interesse en wil je je aanmelden, of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via www.bychristi.com/contact of app/bel naar 06-51631091.
Evenement / Agenda delen: