Tantra Ecstasy Sharing Circle

Hartstreling Tantra
23-12-2022
19:30
Praktijkruimte Hartstreling, Westervoort
Gelderland
€30
community
meditatie


De Tantra Ecstacy Sharing Circle is gericht op een balans tussen de centra in bekken, hart en hoofd en daarmee integratie van lichaam, gevoel en bewustzijn. πŸ§˜β€ We geven de avond vorm op basis van wat er in elk van de deelnemers op dat moment leeft.
Deze bijeenkomst is geheel ontkleed en aanraking is in principe overal mogelijk, alles met consent.

Net als al onze Tantra Sharing Circles is ook dit een bijeenkomst van gelijkgestemden in vrijheid en liefde. Geen vooraf vastgestelde workshop, maar een Tantrisch samenzijn waarin mag ontstaan wat zich op dat moment aandient. Ruimte om te delen wat in ons leeft, in woord en ervaring.

Klik hier voor meer informatie over de Tantra Sharing Circles: https://hartstrelingtantra.nl/tantra-sharing-circles/

πŸ’ž Hoe een Tantra Ecstasy Sharing Circle eruit ziet πŸ’ž

Na een verbindende oefening komt de eerste deelronde van de bijeenkomst. Dit is het moment om te delen wat er in je leeft op het moment en/of wat er gehoord wil worden.

Na de deelronde geven we Tantrisch vorm aan de bijeenkomst aan de hand van wat er gedeeld is. Dit bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen, bijv.: satsang, meditatie, dans, aanraking, massage en oefeningen.

Dan volgt er een tweede deelronde, waarin je wordt uitgenodigd om te delen wat je ervaren hebt, wat je meeneemt of wat er in je veranderd is.

Als laatste sluiten we af met de hele groep in contact en verstilling met bijvoorbeeld een puppy pile of gezamenlijk snoezelen.

πŸ’ž Voor wie πŸ’ž

De Tantra Sharing Circle is voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring De Tantra Sharing Circles zijn voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring heeft met Tantra.

Ieder die in openheid en overgave zichzelf durft tegen te komen in contact met zichzelf, de ander en het Universum. Zichzelf spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen. Soms confronterend, soms genieten.

Deze cirkel heeft de ruimste kaders en vraagt dus meer van je qua bij jezelf blijven en bewustzijn.
Ze vragen ook van je dat je voldoende op je gemak bent met naaktheid en aanraking in een groep.

Iedereen die zich hierin herkent, is welkom: We maken geen onderscheid in geslacht, gender, huidkleur, leeftijd, religie, etc.

Hoewel iedereen welkom is, is het niet voor iedereen geschikt...

πŸ’ž Voor wie niet πŸ’ž

⚠️ Als je behoefte hebt aan controle en voorspelbaarheid. Je kunt dan beter naar een Tantra-avond of andere workshop komen.
↔️ Wanneer je moeite hebt met nabijheid van anderen. We hebben beperkte ruimte, dus wanneer we aan het maximaal aantal deelnemers zitten, is het heel knus. Dit is bewust.
πŸ€• Ben je fysiek beperkt, overleg dan even met ons of het past om deel te nemen.
βœ‹ Kun je je grenzen niet of moeilijk aanvoelen of deze niet of moeilijk aangeven, dan raden we Tantra-bijeenkomsten en -workshops helemaal af. Het is beter om eerst te werken aan het aanvoelen en/of aangeven van je grenzen.
🌱 Heb je nog geen Tantra-ervaring, kom dan (eerst) naar de Tantra-avonden.
♀️♂️ Omdat we in de Tantra Sharing Circle ons niet richten op een man/vrouw balans, zijn deze bijeenkomsten ook niet geschikt voor je als je moeite hebt met het aanraken van of aangeraakt worden door iemand van hetzelfde geslacht. De Tantra-avonden zijn dan mogelijk wel geschikt voor je.
😐 Ben je op zoek naar erotiek en seks, dan zijn de Tantra Sharing Circles niet wat je zoekt.

πŸ’ž Praktisch πŸ’ž

Uitdagendheid: 🌸🌸🌸
Man/vrouw-balans: ❌
Deze bijeenkomst is volledig ontkleed

Datum: vrijdag 23 december
Tijden: 19:30-22:00 (inloop vanaf 19:00)
Locatie: Praktijkruimte Hartstreling
Adres: Schraaweide 2 in Westervoort
Aantal deelnemers: 1-8 (gaat altijd door!)
Bijdrage: € 30,-
Aanmelden: via de ticketlink of via https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-ecstasy-sharing-circle-2212/#tribe-tickets__tickets-form

Klik hier voor meer informatie over Tantra Sharing Circles: https://hartstrelingtantra.nl/tantra-sharing-circles/

Heb je ook interesse in onze andere Tantra-bijeenkomsten (Sharing Circles, Tantra-avonden, workshops en retraites)?
Klik hier voor de agenda: https://hartstrelingtantra.nl/evenementen/

πŸ’ž Meer informatie? πŸ’ž
Kijk op https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-ecstasy-sharing-circle-2212/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl
Evenement / Agenda delen: