Ademmeditatie cursus (Quantum Light Breath meditatie)

Clarity voor jou!
12-01-2023
20:00
Amsterdam
Noord-Holland
€150
doelgroep korting
meditatie
workshop


Quantum Light Breath meditatie - een diepe ademmeditatie

In de Quantum Light Breath meditatie krijg je de kans om elke emotie, elk gevoel dat er op dat moment is, te laten gaan en zo in contact te komen met de werkelijkheid van dit moment. De werkelijkheid van wie jij bent, als je ontdaan bent van al die emoties en gedachten die je altijd maar ‘dwars’ zitten. De Quantum Ligth Breath is een diepe ademmeditatie die je bevrijdt en in het Hier en Nu brengt. De meditatie wordt gedaan op intense muziek. We mediteren op een CD van Jeru Kabbal of van Taetske Kleijn.

Ademmeditatie

Truth is not something to be sought. There are no oceans to swim, no mountains to climb. Truth is present everywhere at all times. Jeru Kabbal

“Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden.” Nils
Bliss

Velen ervaren aan het einde van de Quantum Light Breath meditatie een soort ‘bliss’, een staat van gelukzaligheid, rust of ontspanning die ze in het gewone leven zelden ervaren. Een staat waarin je in contact staat met je Hogere Zelf en met het Geheel. Waarin vreugde en liefde zo voor de hand liggend zijn, in de stilte die jij bent. Kortom, een staat waarin je vol leven bent.
Cursus Quantum Light Breath meditatie

De eerstvolgende cursus van 4 bijeenkomsten start donderdag 12 januari. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar info@clarityvoorjou.nl.

Waar: Studio B13, Steve Bikoplein 13, 1092 GM Amsterdam (parkeerruimte op het plein).
Data: donderdag 12, 19, 26 januari, 2 februari 2023. 20.00-22.00 uur

Prijs cursus: EUR 150,- (EUR 125,- voor een krappe beurs).
Herhaling van de QLB meditatiecursus: EUR 100,-

 
Evenement / Agenda delen: