Agenda Clarity voor jou!

Hanneke Sloof
Clarity voor jou!
ademmeditatie, stildedag, meditatie, workshops bewustzijn, QLB, chakra ademmeditatie
Amsterdam
Noord-Holland


INTRODUCTIEWORKSHOPS IN HET CLARITY PROCES

Ontdek Het Clarity Proces!
Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.
In twee of drie dagen maak je kennis met Het Clarity Proces van Jeru Kabbal en pas je deze kennis direct toe.
Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan ‘gewoon dit leven’? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens ‘ik heb dit al eens eerder meegemaakt’? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindful leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de introductieworkshop iets voor jou!

We kijken in deze introductieworkshop van 2 of 3 dagen naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook in wie je nu bent. De volwassen jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

CURSUS ADEMMEDITATIE (QUANTUM LIGHT BREATH MEDITATIE)

In de Quantum Light Breath meditatie krijg je de kans om elke emotie, elk gevoel dat er op dat moment is, te laten gaan en zo in contact te komen met de werkelijkheid van dit moment. De werkelijkheid van wie jij bent, als je ontdaan bent van al die emoties en gedachten die je altijd maar ‘dwars’ zitten. De Quantum Ligth Breath is een diepe ademmeditatie die je bevrijdt en in het Hier en Nu brengt. De meditatie wordt gedaan op intense muziek. We mediteren op een CD van Jeru Kabbal of van Taetske Kleijn.

Truth is not something to be sought. There are no oceans to swim, no mountains to climb. Truth is present everywhere at all times. Jeru Kabbal

“Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden.” Nils

Bliss

Velen ervaren aan het einde van de Quantum Light Breath meditatie een soort ‘bliss’, een staat van gelukzaligheid, rust of ontspanning die ze in het gewone leven zelden ervaren. Een staat waarin je in contact staat met je Hogere Zelf en met het Geheel. Waarin vreugde en liefde zo voor de hand liggend zijn, in de stilte die jij bent. Kortom, een staat waarin je vol leven bent.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
16-03-2023
Amsterdam
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: