Ademmeditatie cursus (Quantum Light Breath meditatie)

Clarity voor jou!
05-04-2024
18:30
Amsterdam
Noord-Holland
€225
doelgroep korting
healing
meditatie


Quantum Light Breath meditatie - een diepe ademmeditatie

In de Quantum Light Breath meditatie krijg je de kans om elke emotie, elk gevoel dat er op dat moment is, te laten gaan en zo in contact te komen met de werkelijkheid van dit moment. De werkelijkheid van wie jij bent, als je ontdaan bent van al die emoties en gedachten die je altijd maar ‘dwars’ zitten. De Quantum Ligth Breath is een diepe ademmeditatie die je bevrijdt en in het Hier en Nu brengt. De meditatie wordt gedaan op intense muziek. We mediteren op een CD van Jeru Kabbal of van Taetske Kleijn.

Ademmeditatie

Truth is not something to be sought. There are no oceans to swim, no mountains to climb. Truth is present everywhere at all times. Jeru Kabbal

“Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden.” Nils
Bliss

Velen ervaren aan het einde van de Quantum Light Breath meditatie een soort ‘bliss’, een staat van gelukzaligheid, rust of ontspanning die ze in het gewone leven zelden ervaren. Een staat waarin je in contact staat met je Hogere Zelf en met het Geheel. Waarin vreugde en liefde zo voor de hand liggend zijn, in de stilte die jij bent. Kortom, een staat waarin je vol leven bent.
Cursus Quantum Light Breath meditatie

De eerstvolgende cursus van 4 bijeenkomsten start vrijdag 5 april 2024. Ben je geïnteresseerd, wil je je opgeven of heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@clarityvoorjou.nl.

Waar: Studio B13, Steve Bikoplein 13, 1092 GM Amsterdam (parkeerruimte op het plein).
Data: vrijdag 5,12, 26 april, 3, 10, 17 mei 18.30-20.30 uur

Prijs cursus: EUR 225,- (10% korting voor krappe beurs).
Herhaling van de QLB meditatiecursus bij mij: EUR 100,-

 
Evenement / Agenda delen: