Herstellen doe je Zelf! verbondenheid inclusief rouw- en verliesverwerking

FranciSense
08-02-2023
19:30
Bergen
Limburg
€0
gratis


De bewustwording van psychische klachten is de eerste stap naar herstel. Zelf de regie in handen nemen, zodat u weer het leven kunt leiden dat bij u past. De cursus ‘Herstellen Doe Je Zelf!’ kan u hierbij helpen. Deze succesvolle cursus start weer in april voor de zesde keer.

De cursus is voor iedereen, die last heeft van psychische klachten, verlies van rollen of dierbaren. Uitgangspunt vormt uw eigen kracht. Zo leert u bijvoorbeeld voor uzelf op te komen, uw mening te uiten en uw eigen keuzes te maken. Dit vormt de basis voor uw verdere herstel.

Opbouw

Er komen verschillende thema’s aan bod, die door middel van een werkboek worden behandeld. Daarbij kan je denken aan wat herstellen is, rollen zijn, steun en ondersteuning, keuzes, doelen, mogelijkheden etc. De expertise van de groep ligt op de re-integratie en de rehabilitatie van mensen.

Gratis deelname
De cursus vindt wekelijks op woensdag plaats in de Edith Steinkapel Murseltseweg 4a te Bergen. Hij duurt in totaal 12 weken. Na circa twee maanden vindt er een terugkombijeenkomst plaats. Maximaal acht personen kunnen deelnemen. De cursus begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Deelname is gratis.
Evenement / Agenda delen: