Reiki 3A

Centrum MAIA
06-03-2024
10:00
Nistelrode
Noord-Brabant
€ 100,00
healing
workshop


De Reiki training in de derde graad volg je voor je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling maar ook als je de behoefte voelt om Reiki uit te dragen via het geven van cursussen en inwijdingen.

De Reiki 1 & 2 trainingen van Centrum MAIA sluiten af met een quote uit de film “de Matrix”;
Vroeg of laat zul je beseffen dat er een verschil is tussen het pad kennen en het pad bewandelen!


Als je al een tijdje jouw Reiki pad ‘bewandelt’ en klaar bent voor een volgende stap, dan is het prachtig om na Reiki 1 & 2 te kiezen voor de Reiki 3 training. Vanuit jouw Reiki pad stap je in het pad van Reiki leraar, geen afronding maar een ander pad, een nieuw begin!

Tijdens deze training word je intensief begeleid zodat je, vanuit een stevige basis, in jouw pad van Reiki leraar kunt stappen. Je wordt tenslotte niet alleen leraar maar ook coach en waarschijnlijk ZZPer. Middels verschillende opdrachten, mee lopen in de praktijk en het schrijven van je eigen Reiki lesboeken groei je toe naar het moment dat jij klaar bent voor het opstarten en begeleiden van een eigen Reiki groep.

Uiteraard is het mogelijk om Reiki 3 puur voor jezelf en je eigen ontwikkeling te volgen waarbij er naast het volgen van het volledige traject ook de keuze is om alleen voor Reiki 3A te kiezen. Je ontvangt dan de inwijding, leert werken met het Reiki mastersymbool en neemt deel aan de 1e lesdag uit dit traject.

Traject Reiki 3
Leraar/Master

Fase 1: Reiki 3A, 1 dag
Fase 2: Reiki 3B, 1 dagdeel
Fase 3: Reiki 3B, 1 dag

Tussen de trainingsdagen van Fase 2 en Fase 3 werk je aan thuisopdrachten, (zelf)behandelingen, het schrijven van je eigen lesboeken en wordt je de mogelijkheid geboden om mee te lopen in de praktijk. Hierbij ontvang je uiteraard alle ondersteuning die nodig is.


Kijk voor actuele data, en meer info over Reiki 3B, op onze website
Reiki 3A: 1 dag van 10.00-15.00 uur
Trainer: Maja van Houting
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5, Nistelrode
Aanmelden: https://www.centrummaia.nl/shop/reiki-3/
Evenement / Agenda delen: