Healing van water, Aarde en mens door de dolfijnen

Saskia Bosman
28-12-2022
14:00
Online
Online
€20
healing
webinar


Helende online filmmiddag (met inleiding) met de dolfijnen, met Saskia Bosman

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MuGFXnCsZSA

Na een inleiding worden er opnames getoond die gemaakt zijn tijdens hele diepgaande, helende vaar- en zwemtochten met vrije dolfijnen in de Azoren (Portugal), bij Zuid-Frankrijk en op de Noordzee. Met mooie muziek onder de films. Saskia Bosman maakt deze tochten met groepen mensen, op respectvolle wijze voor de dieren.

Het zijn ware ontmoetingen tussen zelfbewuste, intelligente, gevoelige en liefdevolle soorten: mens en dolfijn. Er vinden levens veranderende, bewustzijnsgroei-versnellende uitwisselingen plaats op diepgaande niveaus. Als in zo’n situatie foto’s en films gemaakt worden, registreren deze ook de subtiele, helende energie. Vanwege dit principe kunnen foto’s van personen gelezen worden door helderziende en heldervoelende mensen. Wij kunnen allemaal deze energiefrequenties van de dolfijnenfilms ontvangen en ervan profiteren. Laat de hoge energiefrequenties van de films op je inwerken! Bij eerdere filmvertoningen in zalen en online werd een diepe ontspanning en soms zelfs healing ervaren!

Wat je kunt verwachten:

Geleide meditatie om ons te beschermen, te aarden en op de walvisachtigen af te stemmen.

Inleiding over wat dolfijnen en walvissen tot zulke bijzondere wezens maakt. Hoe je met hen in contact kan komen. Wij mensen richten ons vooral op visuele beelden (licht) en zij vooral op audiobeelden (geluid). Saskia’s eigen ervaringen met walvissen en dolfijnen. Wat contact met deze wezens haar en anderen gebracht heeft. Inleiding op de films. Geleide meditatie en inleiding duren samen anderhalf uur.

Pauze.

Film: ervaar via de film dolfijnen op/in de Atlantische oceaan bij de Azoren (eilanden van Portugal), de Middellandse Zee bij Zuid-Frankrijk en de Noordzee bij Schotland en Nederland. Deze films zijn ondersteund met mooie muziek en, waar nodig, voorzien van tekst. In één van de 4 films zal je de klanken horen en bijbehorende klank hologrammen zien van diverse soorten walvissen, dolfijnen en bruinvissen. De vier films duren bij elkaar een uur.

Online via Zoom.

Datum en tijd: Woensdag 28 december 2022, 14:00-17:00 uur.

Bijdrage: € 20,- per persoon (dus niet per computer).

Aanmelden via de ticket-knop op https://inspiradiance.nl/activiteit/film-middag-dolfijnen/. Na aanschaf van het ticket volgen een bevestiging en een kwitantie plus de Zoom link. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com

Privacy-verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: