DNA Zelf-Healing

Saskia Bosman
06-11-2022
10:00
Online
Online
€115
workshop


Online workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Wist je dat je bewustzijn en dat van je voorouders een diepgaande invloed heeft op je DNA en op welke informatie uit je DNA tot uitdrukking komt in je lichaam? Wist je dat (chronische) stress, ontspanning en meditatie heel verschillende sets aan informatie in je DNA aanspreken?

De informatie wordt licht, luchtig, kort en begrijpelijk gehouden. Op deze workshopdag gaan we vooral met geleide meditaties, diep meditatieve communicatie met de cellen en ook met de klank van onze stem aan de slag voor zelf-healing van het DNA en ons epigenetische systeem. Het epigenetische systeem bestaat uit eiwitten die rond het DNA aanwezig zijn en stukjes informatie (genen) in het DNA tijdelijk aan of uit kunnen zetten. Het zijn de ‘bibliothecarisjes’ die op instructie van allerlei lichaamssignalen en ook van ons bewustzijn de ‘boeken’ met genetische informatie tevoorschijn halen en openen om tot uitdrukking te brengen in het lichaam en andere ‘boeken’ sluiten en opbergen.

Wat we gaan doen:

Beginmeditatie om ons te aarden en een beschermend energieveld van liefde neer te zetten.
Ondersteunende meditatie voor je cellen en celwater.
Meditatie die het gezond functioneren van het epigenetische systeem ondersteunt.
Klanken met de stem, ter ondersteuning van het DNA.
Diep meditatieve communicatie met het DNA en de cellen.
Afronding waardoor je goed geaard en beschermd weer naar huis kan gaan.

Zo krijg je de gereedschappen aangereikt om met je eigen DNA aan het werk te gaan.


Online via Zoom.

Datum, tijd: zondag 6 november 2022, 10:00-17:00 uur met voldoende pauzes. Tijdens de geleide meditaties hoef je niet naar het scherm te kijken; hooguit tijdens de informatie- en interactieve periodes.

Zorg dat je klaar hebt liggen: een aantekeningenboek en pen.

Deelnameprijs per persoon: € 115,- per persoon, inclusief een PDF werkboek.

Aanmelden: via de ticket-knop op https://inspiradiance.nl/activiteit/dna-zelf-healing-7/. Na ontvangst van je aanmelding en betaling krijg je de Zoom link toegestuurd. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com

Privacyverklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: