Opleiding Sjamanisme online

Blue Kachina Academy
01-12-2023
12:00
Hall
Online
€1999,00
last-minute korting
healing
webinar


Opleiding sjamanisme online
Nu tijdelijk van €3999,00 euro voor €1999,00 euro

Wil jij in worden wie je werkelijk bent?

In de online modules, verdeeld over drie niveaus, ontvang je vanuit onze ervaring de vertaling van de kennis en vaardigheden die we hebben mogen leren van de Q’ero paqo’s, andere Inca sjamanen en door directe overdracht.

Daarom is deze opleiding zeer geschikt voor mensen die dit in het Nederlands willen leren. Wij bieden een moderne Online Leeromgeving aan waarin je alle opleidingsstof kunt terugvinden.

Je krijgt helder waar jouw uitdagingen zitten. Je krijgt van ons hulpmiddelen om deze te transformeren. Je leert hoe je de harmonie in jezelf en je omgeving kunt herstellen. Daarnaast ga je samenwerken met de Hoeders van de Aarde en word je onderdeel van het netwerk van licht. Zo voel je in iedere vezel weer waarom je op aarde kwam en ontdek je dat alles liefde is.

We helpen je weer herinneren wie je werkelijk bent. We staan je bij op de momenten dat je het moeilijk hebt. We weten hoe het is om gevangen te zitten in emoties. We weten hoe het is om pijn te voelen, om af gescheidenheid te voelen en we zijn er nu hier voor je. We bezielen ons werk, want ons werk is wie we zijn. We nodigen je uit.

Pluspunten van de opleiding:
- Geen tijdverlies aan reizen
- Geen verblijf- en reiskosten
- Geen oppas nodig voor dier of kind
- Vanuit je eigen vertrouwde omgeving
- Een community van gelijkgestemden

Je kunt je het hele jaar door inschrijven voor deze opleiding. Direct na inschrijving kun je aan de slag. Je wordt daarnaast ook ingedeeld in een groep en kunt daar gebruik van maken. Dit hoeft echter niet. Het is ook prima mogelijk om het met zelfstudie te doen.

We hebben de opleiding in verschillende niveaus opgedeeld.

In het eerste niveau krijg je vertrouwen in je eigen vermogens. Je leert hoe je contact kunt maken met de ongeziene wereld en krijgt gereedschappen om de balans in jezelf en je omgeving te herstellen en ziektes te helen. Hier ontdek je dat spirit bestaat.
Het tweede niveau is gericht op het verder ontwikkelen van de ontdekte eigen kracht. Je leert een sterkere focus en aandacht te ontwikkelen. Ook begin je aan het proces van overgave aan je eigen ziel en zielenpad. Hier ontdek je dat spirit in je zit.
Het accent van het derde niveau ligt op het vervolmaken van je kosmische verbinding. Je eist je plek op aarde op door te herinneren wie je bent en waarvoor je hier bent. Jouw kracht is niet zozeer jouw kracht, maar een kracht die er altijd is en waar jij je bewust mee kunt verbinden en mee kunt werken als spirit.

Waar word je voor opgeleid?

Je ontvangt de basisopleiding tot “Sjamanistisch Healer” (sjamaan van moeder aarde, of Hoeder van de Aarde). Dit is iemand die heeft geleerd hoe je het verleden los kunt laten, angsten kunt transformeren en de verbinding met de bron kunt herstellen.
Wat kun je nadat je de opleiding hebt afgerond?

Als Sjamanistisch Healer kun je een eigen praktijk starten. Om zo alle opgedane kennis op een professionele manier in te zetten voor anderen.

Je krijgt een nieuwe blauwdruk voor je leven in handen. Als je dit geïntegreerd hebt kun je dit in alle aspecten van je leven toepassen. Het maakt dan niet meer uit of je met cliënten werkt of dat je een heel ander beroep uitoefent. Op ieder moment van je leven ben je verbonden met de Hoeders van de Aarde en deel je dit bewustzijn.

Na het afronden van deze opleiding heb je zelf een goed inzicht in het Peruaanse sjamanisme en kun je jezelf verder verdiepen in dit pad. Wij bieden hiervoor workshops en masterclasses aan.

Wat kun je verwachten?

• Ongeveer een module per week per niveau.
• Per module een presentatie, video en print-out over een thema.
• Met krachtige meditaties, trancereizen en visualisaties.
• Te volgen via computer, tablet en smartphone
• Een community voor je vragen en het delen van ervaringen.
• Certificering bij succesvolle afronding.

Direct beschikbaar!
Evenement / Agenda delen: