Lezing Mirjam van Donselaar met “De heilige nachten”

Stichting "Er is meer..."
08-12-2022
20:00
Ontmoetingscentrum Immanuelkerk Veldhoven
Noord-Brabant
€ 10,00


8 December 2022 nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Mirjam van Donselaar.
Reserveren vooraf is mogelijk via: https://erismeerveldhoven.nl/product/8-december-2022mirjam-van-donselaarde-heilige-nachten/

Mirjam van Donselaar komt een lezing geven over haar boek “de Heilige Nachten” (A3 Uitgeverij). De Heilige Nachten, de tijd tussen de jaren. Een belangrijk en magisch overgangsmoment in de jaarkalender die geijkt is op de natuur en seizoenswisselingen. In deze lezing maak je kennis van de esoterische achtergrond van de donkere periode van het jaar en waarom dit voor ons als hedendaagse – altijd-drukke en op licht en actie gerichte – mens belangrijk is om opnieuw bij stil te staan om zo onszelf en onze maatschappij terug in balans te brengen.

Onze pre-Christelijke voorouders hechtten veel waarde aan de periode rondom de midwinterzonnewende en hieruit stammen allerlei religieuze handelingen, bijzondere verhalen en oeroude tradities die tot ver in het heden doorwerken in ons volksgeloof. Hun oorsprong ligt echter vermoedelijk tot diep in de prehistorie.

Mirjam van Donselaar (geboren te Haastrecht, 1988) is al van jongs af aan geïntrigeerd door het magische, met name de bezielde natuur. Inmiddels heeft zij al een half leven lang ervaring in het vieren, eren en werken met deze natuurkrachten en cycli en combineert zij deze wijsheid sinds 2018 in de vorm van traditioneel sjamanisme in haar eigen praktijk als Toegepast Psycholoog. Zij schrijft, geeft cursussen in oude (vrouwelijke) spirituele tradities en ontvangt zij cliënten.
www.hetvrouwenrad.com en www.izih-deer-kam.com

Tijd: 20:00-22:30 uur
Zaal open vanaf 19:15 uur
Entree: Prijs € 10,00 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Reserveren of contant te betalen voor aanvang van de lezing
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig
Evenement / Agenda delen: