Vrouwen Power Cirkel uitje

VPC: Uitje Maria Labyrint Wernhout
12-01-2023
13:00
Terheijden
Noord-Brabant
€ 44


Mijn nieuwe activiteit: De online Vrouwen Power Cirkel

Doelstelling
Mijn doelstelling is het inspireren en motiveren van vrouwen over bewustwording in de persoonlijke groei & empowerment. Deze doelstelling is ontstaan vanuit mijn behoefte vrouwen (wereldwijd & online) met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Keuze uit 8 themabijeenkomsten & online lezingen & uitjes. Allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

Uitje:

Een labyrint kan je op verschillende manieren lopen. Bijvoorbeeld met een vraag, een intentie, in stilte als loopmeditatie, om te gedenken of te eren, alleen of met een groep, als ritueel of om jezelf ‘uit de knoop te lopen’.
De plek van het Maria Labyrint is vredig en heilzaam. Na het lopen van het labyrint gaan we naar het Bomenlaantje waar 2 rijen Sequoiadendron bomen staan waartussen je kunt wandelen. Wanneer je hier doorheen loopt ervaar je de stilte en rust, wat een directe positieve invloed heeft op lichaam en geest. Voor ieder persoon anders!

Prijs is inclusief benzine en € 5 entree.

Laat je inspireren en motiveren door op de link hierboven te klikken of https://www.moniquevandelaar.nl/vrouwen-power-cirkel/
Evenement / Agenda delen: