Vrouwen Power Cirkel Online lezing

VPC Online lezing Emotionele erfenis - met helende oefening
23-02-2023
18:30
Online
Online
€ 9


Mijn nieuwe activiteit: De online Vrouwen Power Cirkel

Doelstelling
Mijn doelstelling is het inspireren en motiveren van vrouwen over bewustwording in de persoonlijke groei & empowerment. Deze doelstelling is ontstaan vanuit mijn behoefte vrouwen (wereldwijd & online) met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Keuze uit 8 themabijeenkomsten & online lezingen & uitjes. Allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

(Interactieve) lezing

Mijn online lezingen zijn vnl. gestoeld op eigen ervaringen op het gebied van de emotionele erfenis en bewustwording. Onder mijn benaming van transgenerationele overdracht (van generatie op generatie), namelijk ‘de emotionele erfenis’, ben ik expert op dit gebied en dit onderwerp meer bekendheid gaan geven! Zelf ben ik kind van 2 getraumatiseerde ouders en grootouders en heb mij inmiddels (zoveel mogelijk) vrijgeworsteld van alle overdrachten (trauma's van voor-ouders) en deze geheeld. Deze heling werkt ook weer door bij mijn kinderen, maar ook nog bij mijn overleden en levende familieleden!
Hier gaan mijn online lezingen over. Mijn ervaringen wil ik graag met jou delen! En ik wil graag jouw ervaringen horen wanneer jij deze wenst te delen.

Laat je inspireren en motiveren door op de link hierboven te klikken of https://www.moniquevandelaar.nl/vrouwen-power-cirkel/
Evenement / Agenda delen: