Vrouwen Power Cirkel Online Themabijeenkomst 

VPC Online Themabijeenkomst: Hoe kun je jouw deelpersonen laten samenwerken
03-06-2023
10:00
Online
Online
€ 5


Mijn nieuwe activiteit: De online Vrouwen Power Cirkel

Doelstelling
Mijn doelstelling is het inspireren en motiveren van vrouwen over bewustwording in de persoonlijke groei & empowerment. Deze doelstelling is ontstaan vanuit mijn behoefte vrouwen (wereldwijd & online) met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Keuze uit 8 themabijeenkomsten & online lezingen & uitjes. Allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

Themabijeenkomst

Pas wanneer je jouw deelpersonen laat samenwerken, zul je balans gaan ervaren in jezelf. Vaak erkennen we alleen onze positieve deelpersonen en proberen we de negatieve weg te drukken. Alleen creëer je dan een geamputeerde persoonlijkheid; waardoor (innerlijke) conflicten ontstaan. Jij en ik bestaan uit positieve en negatieve deelpersonen en dat is helemaal okee! Sterker nog, je hebt beiden nodig!
Voor deze themabijeenkomst is het belangrijk dat je de vorige hebt bijgewoond op 6-5, tenzij je je al bewust bent van jouw positieve en negatieve deelpersonen.

Laat je inspireren en motiveren door op de link hierboven te klikken of https://www.moniquevandelaar.nl/vrouwen-power-cirkel/
Evenement / Agenda delen: