True Unity Healing: Doorbraak

Flow of Miracles
08-06-2023
20:00
Praktijk Flow of Miracles
Zuid-Holland
175
healing
workshop


Iedereen wil graag een doorbraak: een nieuwe gezonde weg, het eindelijk behalen van ons doel of een flinke verbetering in ons leven. We zitten vaak lang vast in patronen die niet meer voor ons werken of blijven zoeken naar de juiste oplossing die we maar niet kunnen vinden. Herken je dit en wil je er vanaf? Geef je dan op voor de True Unity Healing avond!

We gaan met True Unity aan de slag om elkaar te helpen een doorbraak te creëren. Rianne Collignon’s techniek lost blokkades op in lichaam, hart of geest, maar ook in je verleden, in vorige levens of bijvoorbeeld vanuit familiepatronen. Je voelt dus gelijk waar jij vast zit, waarom en we lossen het gelijk op. Ervaring met de techniek is niet nodig.

Bij de groepshealing is één persoon de focus persoon, maar alle deelnemers ontvangen de helende kracht die ruim 6 weken door blijft werken. Wil je meer weten over de techniek bekijk dan de website (www.flowofmiracles.nl) of doe mee met een True Unity Video (Engelstalig) op het YouTube kanaal (https://www.youtube.com/@flowofmiracles)

Opgeven voor deze avond op 8 juni van 20.00-22.00 kan via de website (www.flowofmiracles.nl), per e-mail (info@flowofmiracles.nl) of bel op werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06 10521351

Evenement / Agenda delen: