Mediumschap Training

Nimis-centre of light
03-10-2022
19:30
Nimis-Bussum
Noord-Holland
workshop


Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met mediumschap of dat je je net bewust wordt dat "er meer is tussen hemel en aarde”. Je zult op een empathische en respectvolle manier begeleid en aangemoedigd worden je persoonlijke grenzen te verleggen en dus te groeien.

De Mediumschap training is voor iedereen die meer bewust vanuit innerlijke kracht, balans en verbinding met zijn totale Zijn wil leven en zijn/haar mediamieke kwaliteiten (verder) wil ontwikkelen en verdiepen. We worden allemaal geboren met intuïtie en paranormale vermogens en je leert in deze training hierop te vertrouwen en hoe je, op een speelse manier, deze aloude informatiestroom meer bewust en vooràl praktisch kunt integreren in je dagelijks leven. De training motiveert om je leven te veranderen. Je ontwikkelt een positief zelfbeeld en ziet je zelfvertrouwen groeien.

Je wordt je bewust dat je gevoeligheid niet je valkuil is, maar juist je kracht!

Tijdens de lessen wordt er geoefend met de vele technieken van het mediumschap zoals psychometrie, dus informatie vanuit de aura en chakra's. We werken met kleuren en hun betekenis en je leert te communiceren met de spirits van overleden dierbaren. Daarnaast verdiep je steeds je vaardigheid van hoe je jezelf te allen tijde bewust kunt gronden en beschermen. Je verbind je telkens weer vanuit jouw eigen energie, jouw Spirit en jouw Ziel met de ander èn de Spirituele Wereld. Door middel van o.a. geleide visualisaties en praktische oefeningen, met een duidelijke structuur, leer je bewust je geest naar andere niveaus van bewustwording te brengen. Via o.a. helderweten, heldervoelen en helderziende beelden zul je specifieke bewijzen leveren van de persoonlijkheid die doorkomt zoals werk, hobby's, namen, gedeelde herinneringen etc.

Je leert niet alleen bewijs te leveren van het leven na de dood, maar vooral ook dat de spirits komen om aanmoediging, hoop, troost, raad, begeleiding en richting te geven. Je leert met deze methode niet alleen de stem te zijn voor de Spirits, maar ook de emotie en het gevoel dat daarbij hoort over te brengen op de ontvanger.

Je leert krachtige technieken om te werken met één op één sessies, maar ook het geven van demonstraties voor een groep. Een mediamiek contact maken is niet moeilijk, maar het contact vasthouden, versterken en uitbouwen vergt training en vooral ervaring. Mediumschap is een serieuze bezigheid maar we leggen de nadruk vooral op gevoel, humor en plezier!

De trainingen bij Nimis zijn heel praktisch en niet zweverig. Je blijft met beide benen op de grond. Doel is om technieken te leren die effectief zijn en zichzelf bewezen hebben en die je in je dagelijkse leven moeiteloos kunt integreren.

De weg van spirituele en mediamieke ontplooiing herinnert je weer aan wie je werkelijk bent.Een ziel die een menselijke ervaring beleeft.
Duur: 8 lessen
Tijd: 19.30 - 22.00
Evenement / Agenda delen: