Mediumschap Training

Nimis-centre of light
13-07-2024
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€199,00
workshop


Mediumschap
Of je nu ervaren bent in mediumschap of net begint te ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde, deze training is voor jou. Iedereen kan op zijn eigen niveau instappen. We worden allemaal geboren met intuïtieve en paranormale vermogens – gaven van de ziel. In deze training leer je weer te vertrouwen op deze gaven en ontdek je hoe je ze speels en praktisch kunt integreren in je dagelijks leven.

Herontdek je Kracht
Je zult beseffen dat je gevoeligheid je kracht is! Tijdens de lessen oefen je met verschillende technieken zoals psychometrie, kleur, energiereadings en communicatie met overleden dierbaren.

Verbinding met de Spirituele Wereld
Je leert je geest naar hogere niveaus van bewustzijn te brengen en bewijzen te leveren van het leven na de dood. Oefeningen helpen je je helderweten, heldervoelen en helderziendheid te ontwikkelen.

Dieper Bewustzijn en Begeleiding
Spirits komen om aanmoediging, hoop, troost, raad en begeleiding te bieden. Deze training herinnert je eraan dat je een ziel bent die een menselijke ervaring beleeft.

Ben je klaar om je spirituele gaven te ontdekken en te verdiepen? Doe mee met de training en ervaar de kracht van leven vanuit je ziel.
Evenement / Agenda delen: