Cursus White Time Healing Level 1

Annecha Haans
13-09-2024
10:00
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
€ 350 (2 dagen)
healing
meditatie


Wil je je intuïtie ontwikkelen?
Wil je oude ballast uit het verleden opruimen of anderen helpen?
Dan is deze cursus iets voor jou.

In de cursus worden spirituele blokkades verwijderd en wordt jouw persoonlijke kanaal met de White Time bron geopend via initiaties. Je helderziendheid en heldervoelendheid kan daardoor verder ontwikkelen. De 3 initiaties verwijderen belangrijke blokkades. Het is dezelfde hoeveelheid blokkades die zouden oplossen als je 40 jaar zou mediteren! De healingen die je ontvangt hebben een diepgaand helend effect op je. De meditaties openen je spiritueel en geven inzichten.
Je leert:

- healing geven aan jezelf en anderen (met je handen)
- schoonmaken van de aura
- beschermen van je energie
- chakra’s en aura waarnemen met je handen
- balanceren van chakra’s
- afstandhealing
- de Golden Movement deel 1, een beweging die heelt, reinigt en oplaadt
- contact maken met gidsen
- extra tools om te healen
- over het nieuwe chakrasysteem
- over de achtergrond en werking van White Time Healing
- de kennis toepassen in je dagelijkse leven, zodat je steeds meer wordt wie je bent

Intuïtieve ontwikkeling
Tijdens de cursus ontwikkel je je intuïtie. Dat gebeurt door het geven van healingen, maar ook door extra oefeningen die we tijdens de cursus doen. Je leert uit je hoofd te gaan en je hart en je handen te volgen.
We oefenen uitgebreid afstandhealing. Zo ontdek je op welke manier jij waarneemt: via beelden, gedachten, gevoelens of lichamelijke sensaties.

Je leert om te gaan met je (hoog)gevoeligheid. Als White Time healer ben je beschermd tegen verstorende energieën. Je leert de energie van anderen waar te nemen, terwijl je beschermd bent en toch mee kunt voelen met de ander.

‘Het was geweldig! Wat een bijzondere healing is dit. Ik vind White Time Healing intenser en krachtiger dan Reiki. Toen we tijdens deze twee dagen voor elkaar een afstandhealing mochten doen, was deze voor mij persoonlijk bijzonder transformerend! Er gebeurde heel veel bij mij, vooral lichamelijk. Deze cursus is zeker een aanrader. Dank je wel Annecha en de White Time Bron’. – Sandra

Data in 2024:
Tilburg: 13-14 september
Texel: 2-3 november

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.
Evenement / Agenda delen: