Workshop SoulCollage thema: het licht in mij

Catharina Janssen
02-12-2023
10:00
InzichtPresent Nijmegen
Gelderland
€45
groepskorting
workshop


Wintertijd, tijd om naar binnen te keren. Buiten is het donker, we vinden tijdens deze workshop het licht binnen in ons wat nu gezien wil worden.

Telkens weer verwonder ik me over de kracht van deze zachte methode van SoulCollage die je brengt bij wie je in wezen bent en die jou laat zien wat voor jou op dit moment belangrijk is; met een prachtig inzicht als resultaat.

SoulCollage® is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen ‘zielenkaart’ maakt. Met een klein
groepje aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen.

In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.

In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je in de groep. De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit. Het resultaat is een verrassend inzicht.

Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.

SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. Veel cursisten ervaren de workshop als helend.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop, van 10 - 13 uur.

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

Leuk als je erbij bent! Kijk op mijn website voor meer info en neem gerust contact met me op als je een vraag hebt.
Hartelijke groet, Catharina
Evenement / Agenda delen: