Natuurmagie Jaartraining

Earthmama Manon Tromp
08-11-2022
10:00
Zutphen
Gelderland
€ 950
vroegboek korting
ceremonie
healing


De natuur is onze bron, de bron van leven en we kunnen haar creatieve kracht gebruiken om zelf creatieve te zijn en balans te vinden. Om verbinding te maken met de energieën en te leren hoe je ermee kunt beginnen, moet je een levenslange relatie ontwikkelen met de natuurlijke wereld: de elementen, de seizoenen, de maan, de planeten en alle natuur . Door te verbinden met de natuur ga je beter aansluiten op je eigen natuur. Meer dan ooit is belangrijk om opnieuw contact te maken met een meer natuurlijke manier van zijn en leven.

De Jaartraining
De Natuur jaartraining zal je begeleiden en ondersteunend op je individuele pad naar je eigen natuurlijke zelf. Het is een ontdekkingsreis naar de magie van het leven zelf en naar de magie van jou. De focus ligt op praktische oefeningen in de natuur en innerlijk werk doen. We zullen meditatie, ceremonies en oefeningen gebruiken gebaseerd op de Keltische Natuur Tradities om ons te ondersteunen in ons leerproces. Het Keltische wiel van het jaar wordt gebruikt als basiswiel, maar dit kan worden aangepast aan een wiel dat van toepassing is in jouw deel van de wereld. Energie en inspiratie krijg je door te werken in een groep van gelijkgestemden.

Tijdens deze cursus leer je:

* Om je magische kracht en talenten te ontdekken
* Om jouw vermogen tot interactie met de natuurlijke wereld te ontwikkelen: de seizoenen, de elementen, de maan, bomen en alle natuurwezens.
* Het wiel van het jaar begrijpen en de energie van de verschillende seizoenen gebruiken
* Ceremonies uitvoeren
* Verbinding maken met de andere wereld

De jaartraining zal aanvangen in November 2022, het begin van het Keltische nieuwe jaar. Er zijn 8 contactdagen, afgestemd op de 8 seizoenen van het Keltisch Jaarwiel. Deze contactdagen zullen plaatsvinden rond Zutphen. Tussendoor krijg je opdrachten om alleen of samen met andere deelnemers uit te voeren.
Evenement / Agenda delen: