Natuurmagie Jaartraining

Earthmama Connects
20-10-2024
10:00
Orvelte
Drenthe
€ 950
naar draagkracht
ceremonie
nieuwe-aarde


De natuur is onze bron, de bron van leven en we kunnen haar creatieve kracht gebruiken om zelf creatiever te zijn en balans te vinden. Om verbinding te maken met de energieën en te leren hoe je je bewust kunt zijn van hoe je ermee kunt omgaan, moet je een levenslange relatie ontwikkelen met de natuurlijke wereld: de elementen, de seizoenen, de maan, de planeten en alle natuurwezens . Door verbinding te maken met de natuur ga je beter aansluiten op je eigen natuur. Meer dan ooit is het belangrijk om opnieuw contact te maken met een meer natuurlijke manier van zijn en leven.

Als Aarde Priester(es) zet je je in voor de aarde en werk je met ceremonies en rituelen voor het goede van alles en iedereen.

De Jaartraining
De Natuurmagie jaartraining zal je begeleiden en ondersteunen op je individuele pad naar je eigen natuurlijke zelf. Het is een ontdekkingsreis naar de magie van het leven zelf en naar de magie van jou. De focus ligt op praktische oefeningen in de natuur en innerlijk werk doen. We zullen meditatie, ceremonies en rituelen gebruiken gebaseerd op de Keltische Natuur Tradities om ons te ondersteunen in ons leerproces. Het Keltische wiel van het jaar wordt gebruikt als basiswiel, maar dit kan worden aangepast aan een wiel dat van toepassing is in jouw deel van de wereld. Energie en inspiratie krijg je door te werken in een groep van gelijkgestemden.

Tijdens deze cursus leer je:

Om je natuurlijke magische kracht en talenten te ontdekken
Om jouw vermogen tot interactie met de natuurlijke wereld te ontwikkelen: de seizoenen, de elementen, de maan, bomen en alle natuurwezens.
Het wiel van het jaar begrijpen en de energie van de verschillende seizoenen gebruiken
Werken met tradities in de natuur en rituelen en ceremonies uitvoeren
Verbinding maken met de andere wereld en het ongeziene
Om je helende kracht en talenten te ontwikkelen

De jaartraining start op 20 oktober 2024 en hefet 8 contactdagen, zie website.
Evenement / Agenda delen: