Eenheid in het oude Egypte

Lydia Atema
14-08-2022
13:30
Dieren
Gelderland
€ zie website
workshop


Ken je de Egyptische mythe over Osiris? Isis en Osiris staan voor heel bewustzijn, eenheid. In de tijd van 'de val' uit bewustzijn heeft Set zijn broer Osiris gedood en in stukken gescheurd. En ontstond dualiteit als natuurkracht. Als mensheid afgescheiden uit eenheid. De prachtig verschillende en unieke mensen die we zijn.


Als mensen zijn we verscheiden en één in hetzelfde moment. Osiris is het fysieke opsplitsen van de mensheid in stammen en Isis is het ene bewustzijn (Heilige Geest) gesplitst over de mensen. In de loop van de tijd werd Set gezien als ‘het kwaad’. Nog steeds ontstaat er in contacten tussen mensen wrijving en strijd op verschillen vanuit eigen pijn. En op het moment dat je uit je identificatie met eigen emoties kunt stappen, je vanuit een breder perspectief de ander en jezelf kunt ZIEN en ZIJN dan ontdek je hoe prachtig aanvullend je op elkaar bent. Samen mooie momenten en dingen kunt creëren.


Het wordt tijd voor een nieuw zicht op dualiteit. De Ancient Khemitians zagen Set niet als het ‘kwaad’ maar als het noodzakelijke principe van dualiteit dat van vitaal belang werd na 'de val' uit heel bewustzijn. Set staat voor het gefragmenteerde denken.
Alle stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu… de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.


Wil je graag met gelijkgestemde mensen in meditatie afstemmen op die krachtige energie? Het is fijn samen met mensen die ook geïnteresseerd zijn in het oude Egypte, meditaties te doen. Die krachtige energie te voelen en ervaren die nog in de aarde en tempels in Egypte is. Samen mediteren werkt bekrachtigend.


Ervaring deelneemster eerdere Workshop
Ik vond het bijzondere meditaties en een waardevolle middag gisteren.
Sterke energie gevoeld. Complimenten voor jou, Lydia!
Hele fijne en prettige manier waarop jij de middag hebt begeleid. Nogmaals dank....

Emmy Kat


Programma:
• Delen vanuit eigen ervaringswijsheid en Ancient Khemitian kennis en wijsheid.
• Meditatie het openen van het hart.
• Inzicht in de plaats van ons denken, de werking van weerstand en het toelaten van flow in je leven.
• Meditaties op Egyptische krachtvelden
• Krachtoverdracht van energie (1-op-1)

Locatie is in Dieren (nabij Zutphen) en de investering in jezelf € 69,-

Wil je meer informatie of je aanmelden voor deze workshop?
Lees dan op: https://www.atma-reizen.nl/egypte/egypte-workshop-eenheid-flow.html
Evenement / Agenda delen: