Quantum Touch Matrix Techniek, 4 daagse cursus

Nije Leije
07-08-2024
09:30
Oude Leije
Friesland
€780
nieuwe wetenschap
workshop


“Ik hielp iemand met druk op de borst… ze voelde diepe opluchting na de Wave!” (Herman). “ Een dame met vliegangst vloog naar Bangkok zonder enig probleem. Een vrouw met jarenlange pijnlijke arm: Na de Wave was ze compleet pijnvrij. (Gerda).
Ontdek de enige schepper van jouw leven - ontdek jezelf.
Leer om je eigen overtuigingen en onderbewuste programma's te resetten en de structuur van je realiteit te veranderen. Leer om je nieuwe Realiteit te creëren. Bij onze cursussen creëren we een veilige omgeving waarin je alles kunt uitproberen en de veranderingen binnenin je lichaam en geest kunt voelen. Je zult je vermogens herontdekken die je al hebt en altijd hebt gehad, maar misschien nog niet volledig kunt benutten. Je zult in staat zijn om fysieke en mentale problemen, relaties, werk, geld op te lossen en te ontdekken hoe je een succesvol leven kunt materialiseren.
Met deze methode zul je in staat zijn om je beperkingen te overwinnen en te begrijpen dat alles mogelijk is. Je hebt het vermogen om te creëren, je hebt het je hele leven al gedaan, maar meestal onbewust en op zogenaamde "automatische piloot". Leer dit bewust te doen en creëer een leven dat je graag wilt leven.

Wat is QTMT Quantum Therapie?
QTMT Quantum Therapie is een manier om je eigen bewustzijn te transformeren. Het is een manier om onze innerlijke kracht in onszelf te ontdekken, die we kunnen gebruiken om de perceptie van ons leven te veranderen. Iedereen heeft deze innerlijke kracht in zichzelf, we gebruiken het alleen niet bewust. De techniek toont een eenvoudige praktische gids over hoe we deze kracht in onszelf kunnen herontdekken. Het maakt gebruik van de principes die worden beschreven door kwantumfysici die er sinds de jaren zeventig zijn ontwikkeld en veelgebruikte principes in Amerika en ook de principes die worden gebruikt in de westerse geneeskunde. De quantum Touch Matrix Techniek (QTMT) combineert deze principes met een psychosomatische kijk op de wereld en de menselijke gezondheid. Dit maakt het uniek en anders dan alle andere technieken die vandaag de dag bestaan.

VIERDAAGSE CURSUS VAN DE QTMT
Gedurende de vier dagen van de cursus leer je de principes waarop je brein, je bewustzijn en je onderbewustzijn werken. Je leert hoe je de realiteit creëert die je ervaart met je eigen gedachten. We zullen bespreken waarom je mindset je gelukkig of ongelukkig maakt in je leven. Je zult ook realiseren waarom ziekte komt in plaats van gezondheid.
De cursus wordt op een speelse en begrijpelijke manier gegeven. Alles wat besproken wordt, wordt getoond aan de hand van voorbeelden uit het dagelijks leven, en je kunt de nieuw geleerde informatie meteen in de praktijk uitproberen.
Onder andere beschrijft de kwantumfysica dat we slechts een immaterieel bewustzijn zijn en de illusie van materie en de materiële realiteit waarin we leven. Dat betekent dat ons lichaam ook een illusie is. Wanneer we naar de materie kijken op subatomair niveau, komen we op het niveau van creatieve gedachte. Tijdens de cursus leer je hoe je je gedachte kunt vastgrijpen en hoe je het kunt gebruiken om je bewustzijn te transformeren. In het begin was het een gedachte die je lichaam en je realiteit creëerde. En de gedachte kan het weer veranderen. Je leert hoe je gedachte kunt gebruiken om jezelf en je hele wereldbeeld te veranderen.
Tijdens de cursus Quantum Touch Matrix Techniek leer je:
• werken met je eigen creatieve kracht,
• je leert basisfeiten uit de kwantumfysica over de manier waarop we onze realiteit waarnemen,
• we zullen theoretisch de principes uitleggen waarop ons bewustzijn en onderbewustzijn werken,
• je komt erachter hoe je de wet van resonantie in de praktijk en in het leven kunt toepassen, • we zullen uitleggen waarom principes uit boeken zoals The Secret niet altijd werken,
• we zullen uitleggen waarom positief denken niet werkt,
• je krijgt een systeem voor het transformeren van individuele aspecten van je leven,
• we zullen de principes van psychosomatiek uitleggen, inclusief het begrijpen van de oorzaken van ziekten, je zult directe fysieke en psychologische veranderingen observeren,
• je versterkt en vermenigvuldigt het effect van elke methode of therapie in je praktijk,
• je zult in staat zijn om je beperkingen te overwinnen en te begrijpen dat alles mogelijk is als je je openstelt voor de mogelijkheid,
• je krijgt de tools om te werken en te spelen in het kwantumveld,
• je doorbreekt de illusies die je in je leven hebt ervaren en laat jezelf nog meer speels de schepper van je leven zijn,
• je leert meer dan 40 technieken en creëert kwantumhulpmiddelen voor een eenvoudige en speelse verandering van je eigen realiteit.
De uniciteit van de cursus is gebaseerd op praktijk - je kunt praktisch alles op jezelf en op anderen uitproberen. Over de docent: De Tsjech Pavel Vondrasek heeft meer dan 20 jaar ervaring zie ook: https://www.kvantovaterapie.cz. Voor meer informatie mail: welkom@nijeleije.nl
Evenement / Agenda delen: